Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομιλίες Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλου στην επέτειο του ΠΑΣΟΚ

Ομιλίες Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλου στην επέτειο του ΠΑΣΟΚ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την δεύτερη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου για την 39η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να στείλει μήνυμα συσπείρωσης των δυνάμεων του χώρου και επαφής με την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα. Δείτε live το συνέδριο.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την δεύτερη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου για την 39η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να στείλει μήνυμα συσπείρωσης των δυνάμεων του χώρο και επαφής με την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ.Βενιζέλος την πρώτη ημέρα του συνεδρίου επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διευκρίνισε τι ενώνει και τι χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ.

«Όχι πάλι η ανεύθυνη και επικίνδυνη θεωρία της μονομερούς καταγγελίας, που οδηγεί φυσικά στην ανατροπή των πάντων, στην έξοδο της χώρας από το ευρώ, στην πτώχευση, στη δυστυχία, στο αδιέξοδο, στην απομόνωση. Είναι πραγματικά κρίμα το γεγονός ότι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξανακυλήσει στην ρητορεία της μονομερούς καταγγελίας. Αυτό δείχνει το απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο, την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων, την έλλειψη ικανότητας σχεδιασμού για τη χώρα» είπε.

Για την προοπτική του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς γενικότερα, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στην ομιλία που θα κάνει σήμερα, Τετάρτη.

«Κυρίως γιατί δεν θέλω να προλάβω και να προκαταλάβω τον ελεύθερο επιστημονικό λόγο των εισηγητών μας, τις απόψεις των πολιτικών στελεχών που θα εκφραστούν, κυρίως γιατί θέλω κι εγώ να ακούσω πριν μιλήσω. Αλλά αύριο θα μιλήσω στο όνομα της παράταξης για την προοπτική της και για την προοπτική της χώρας» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024