Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαθήματα για φθηνό γάμο δίνει ζευγάρι από τη Σκοτία

Μαθήματα για φθηνό γάμο δίνει ζευγάρι από τη Σκοτία

Ένα ζευγάρι από τη Σκοτία απέδειξε πως ο γάμος μπορεί να κοστίσει ελάχιστα αν έχεις πρακτικό μυαλό, φαντασία και χρήσιμους... συγγενείς. Η Τζορτζίνα και ο Σιντ ζήτησαν από τους καλεσμένους να φέρουν φαγητό από το σπίτι τους για το πικ-νικ που διοργάνωσαν μετά την τελετή. Η θεία της νύφης έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα και ο πατέρας της ανέλαβε το μουσικό μέρος του γαμήλιου πάρτι.

Ένα ζευγάρι από τη Σκοτία απέδειξε πως ο γάμος μπορεί να κοστίσει ελάχιστα αν έχεις πρακτικό μυαλό, φαντασία και χρήσιμους… συγγενείς.

Η 36χρονη Τζορτζίνα Πορτέους και ο 39χρονος Σιντ Ίνες ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να φέρουν φαγητό από το σπίτι τους για το πικ-νικ που διοργάνωσαν μετά την τελετή σε έναν αχυρώνα πίσω από το σπίτι τους.

Η θεία της νύφης έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα και ο πατέρας της ανέλαβε το μουσικό μέρος του πάρτι, παίζοντας τζαζ μουσική με το σαξόφωνό του.

Το ζευγάρι δεν μπόρεσε να αποφύγει να πληρώσει 70 λίρες για την άδεια γάμου, ενώ το μόνο άλλο έξοδο που είχαν ήταν το μεταχειρισμένο νυφικό που φόρεσε η Τζορτζίνα στο γάμο της.

Η Τζορτζίνα και ο Σίντ αποφάσισαν να κάνουν έναν πολύ οικονομικό γάμο για να μπορέσουν να ξοδέψουν περισσότερα στο ταξίδι του μέλιτος που θα κάνουν στο Βερολίνο, όπου είχαν γίνει οι αρραβώνες τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024