Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασα από οντισιόν για να γίνω σύζυγος του Τομ Κρουζ, λέει πρώην σαϊεντολόγος

Πέρασα από οντισιόν για να γίνω σύζυγος του Τομ Κρουζ, λέει πρώην σαϊεντολόγος

Από... οντισιόν της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας ισχυρίζεται ότι είχε περάσει μία Νορβηγίδα προκειμένου να σταθεί ως σύζυγος στο πλευρό του Τομ Κρουζ, μετά τον χωρισμό του από την Νικόλ Κίντμαν.

Από… οντισιόν της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας ισχυρίζεται ότι είχε περάσει μία Νορβηγίδα προκειμένου να σταθεί ως σύζυγος στο πλευρό του Τομ Κρουζ, μετά τον χωρισμό του από την Νικόλ Κίντμαν.

Η Ανέτ Ιρέν Γιόχανσεν, που υπήρξε σαϊεντολόγος στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόσκληση για να περάσει από μια ξεχωριστού τύπου ακρόαση στην Κοπεγχάγη στις αρχές του 2005.

Η Γιόχανσεν που στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δηλώνει ότι είναι «επιχειρηματίας, επιστήμονας, χημικός, μουσικός, καλλιτέχνης, χορεύτρια, λάτρης των ζώων» και πολλά ακόμη, αποχώρησε από τις τάξεις της Σαϊεντολογίας το 2010 και από τότε έχει κάνει γράφει σε μπλογκ τις εμπειρίες της από εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «Women’s Day» και του μπλογκ «The Underground Bunker», η Γιόχανσεν που τότε ήταν 27 ετών δεν γνώριζε ότι με τη συγκεκριμένη οντισιόν αναζητούσαν την επόμενη σύζυγο του διάσημου ηθοποιού.

«Μου έκαναν πολλές ερωτήσεις για τη ζωή μου, την οικογένειά μου και για ό,τι είχα κάνει για την Σαϊεντολογία. Μιλούσαν πολύ για τον Τομ Κρουζ εκείνη την περίοδο, που ο ηθοποιός βρισκόταν στη Νορβηγία».

Αμέσως μετά την ακρόαση, της ζήτησαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό ότι δεν θα αποκάλυπτε τις λεπτομέρειες της περίεργης αυτής οντισιόν σε κανέναν. Μετά από 15 ημέρες, η ίδια ισχυρίζεται ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα που τις έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις, όπως αν έχει καμία «σεξουαλική διαστροφή».

Η Γιόχανσεν δεν είναι η πρώτη γυναίκα που μιλάει δημοσίως για την οντισιόν. Τα ίδια είχε υποστηρίξει και η ηθοποιός Nαζάνιν Μπονιάντι.

Ωστόσο, η ίδια η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτών των γυναικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024