«Μίνι πρωτάθλημα» θα κρίνει την άνοδο από τη Β’ Εθνική
Καταρτίστηκαν, κατά τη διάρκεια του σημερινού Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, οι όμιλοι της Β΄ Εθνικής κατηγορίας για τη σεζόν 2013-14. Όπως αποφασίστηκε, οι τρεις θέσεις ανόδου θα κριθούν όλες μέσω ενός μίνι πρωταθλήματος 14 αγωνιστικών, αποτελούμενο από τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε όπως Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου τοποθετηθούν σε διαφορετικούς ομίλους και έτσι μετά από κλήρωση η Νίκη μπήκε στο Βόρειο και ο Ολυμπιακός στο Νότιο.
Καταρτίστηκαν, κατά τη διάρκεια του σημερινού Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, οι όμιλοι της Β΄ Εθνικής κατηγορίας για τη σεζόν 2013-14.
Μετά από ψηφοφορίααποφασίστηκε όπως Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου τοποθετηθούν σε διαφορετικούς ομίλους και έτσι μετά από κλήρωση η Νίκη μπήκε στο Βόρειο και ο Ολυμπιακός στο Νότιο.
Στις 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 29 του ίδιου μήνα.
Όπως αποφασίστηκε, οι τρεις θέσεις ανόδου θα κριθούν όλες μέσω ενός μίνι πρωταθλήματος 14 αγωνιστικών, αποτελούμενο από τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Από τις οκτώ ομάδες που θα μετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα, την άνοδο θα κερδίσουν αυτές που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις.
Οι τελευταίες τρεις ομάδες κάθε ομίλου θα πάρουν την άγουσα για τη Γ΄ Εθνική.
Παράλληλα, αποφασίστηκε οι πρωταθλητές Βορρά και Νότου (της κανονικής περιόδου) να πριμοδοτηθούν και να ξεκινήσουν με 3 βαθμούς επιπλέον.
Επίσης, την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ν. Σαλευρή. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλλιθέα θα φορούν για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μαύρα περιβραχιόνια.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιλέχθηκε στην 12άδα και στα δύο ματς με τη Μονακό, ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και έδειξε γιατί τον εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του και τα «θέλω» του Αμερικανού.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ήττα της Χάποελ Τελ Αβίβ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θέλει να… σκουπιστεί από του Ισπανούς.
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είναι ο μεγάλος στόχος της Ζαλγκίρις, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά ο Παναθηναϊκός «παραμονεύει» σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς -με μια ιστορική εμφάνιση- οδήγησε τους Λέικερς στο 4-2 επί των Ρόκετς και στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA, την ώρα που Ράπτορς και Πίστονς έστειλαν τις σειρές τους σε Game 7.