Τραγικός θάνατος αστέγου που διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο στην Ιρλανδία
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άστεγος στην Ιρλανδία, όταν διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο. Ο 43χρονος άνδρας, πολωνικής καταγωγής, είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Τα ξημερώματα της Πέμπτης απορριμματοφόρο άδειασε το περιεχόμενο του κάδου στο φορτηγό με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει ακαριαίο θάνατο.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άστεγος στην Ιρλανδία, όταν διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο. Ο 43χρονος άνδρας, πολωνικής καταγωγής, είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης απορριμματοφόρο άδειασε το περιεχόμενο του κάδου στο φορτηγό με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει ακαριαίο θάνατο.
Η διαμελισμένη σορός του βρέθηκε την επόμενη ημέρα από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα.
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν είχε καταλάβει το τραγικό συμβάν, μέχρι το φορτηγό να μεταφερθεί σε αποθήκη ανακύκλωσης απορριμμάτων τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Η ιρλανδική αστυνομία προσπαθεί τώρα να εντοπίσει την οικογένεια του 43χρονου Χένρικ Πιοτρόβσκι για τον οποίο ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές.
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο 43χρονος άνδρας έμενε το τελευταίο διάστημα μέσα στα σκουπίδια για να προστατευτεί από το κρύο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Έως τους 28 βαθμούς «σκαρφαλώνει» η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Pax Sinica: To δώρο του Τραμπ στον Σι ενόψει της επίσκεψής του στην Κίνα
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός
- Η τελειότητα δεν φέρνει την ευτυχία
- Η Βρετανία βγαίνει διαιρεμένη μετά τις εκλογές – Τα κόμματα υπέρ της ανεξαρτησίας ενισχύονται διαρκώς
- H Eλλάδα στο Ευρωβαρόμετρο: Σε κακή οικονομική κατάσταση το 46% – Δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση το 77%




