Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς εξώσεις δύο ταχυτήτων στα επαγγελματικά ακίνητα

Προς εξώσεις δύο ταχυτήτων στα επαγγελματικά ακίνητα

Τη σταδιακή κατάργηση των χρονικών περιορισμών που ισχύουν στις μισθώσεις επαγγελματικών ακινήτων ετοιμάζει το υπουργείο, προκειμένου να συμμορφωθεί σε αντίστοιχο αίτημα της τρόικας. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η άρση της δωδεκαετούς προστασίας των ενοικιαστών να ισχύει μόνο για νέες συμβάσεις και η απελευθέρωση να εφαρμοστεί σταδιακά για τις παλαιές μισθώσεις.

Τη σταδιακή κατάργηση των χρονικών περιορισμών που ισχύουν στις μισθώσεις επαγγελματικών ακινήτων ετοιμάζει το υπουργείο, προκειμένου να συμμορφωθεί σε αντίστοιχο αίτημα της τρόικας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η άρση της δωδεκαετούς προστασίας των ενοικιαστών να ισχύει μόνο για νέες συμβάσεις και η απελευθέρωση να εφαρμοστεί σταδιακά για τις παλαιές μισθώσεις.

Προς την κατεύθυνση αυτή πιέζουν και οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, που ήθελαν να αρθεί η υποχρεωτική διάρκεια των συμβάσεων που ισχύει σήμερα.

Η ελληνική πλευρά καλείται να παρουσιάσει στην τρόικα την πρότασή της για την επαγγελματική στέγη το αργότερο έως τις 15 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό και η επιτροπή που απαρτίζεται από εκπροσώπους του υπουργείου, των εμπόρων, των ιδιοκτητών, των κατασκευαστών, των μεσιτών κλπ πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της έως το προσεχές Σάββατο 31 Αυγούστου.

*Διαβάστε περισσότερα στα Νέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024