Ράλλυ Γερμανίας 2013: Μάχη δευτερολέπτου για την κορυφή
Οι Jari Matti Latvala και Thierry Neuville τα δίνουν όλα για τη νίκη, περιμένοντας ο ένας το λάθος του άλλου.
Συναρπαστική μάχη για το πρώτο σκαλί του βάθρου δίνουν οι Jari Matti Latvala και Thierry Neuville, με VW Polo R και Fοrd Fiesta RS, αντίστοιχα. Μετά και την ολοκλήρωση της έκτης Ειδικής Διαδρομής, η διαφορά τους μειώθηκε στα δύο δευτερόλεπτα, αφού ο Βέλγος, ήταν ο νικητής και στη συγκεκριμένη Ε.Δ.
Στην τρίτη θέση και με διαφορά 13,2 δευτερολέπτων, ακολουθεί ο Dani Sordo, o οποίος προσπαθεί να διατηρήσει ελεγχόμενη τη απόστασή του από τον team mate του, Mikko Hirvonen.
Στην πέμπτη θέση, απογοητευμένος από το ρυθμό του, βρίσκεται ο Mads Ostberg. O Robert Kubica συνεχίζει να προηγείται στην κατηγορία WRC2, έχοντας καταλάβει την όγδοη θέση στη γενική κατάταξη. Όμως ο Elfyn Evans τον πλησιάζει με σταθερό ρυθμό.
Ο S. Ogier, έπειτα από την έξοδο που είχε στην τρίτη Ε.Δ. προκάλεσε αρκετή ζημιά στην ανάρτηση του VW Polo R. Με μια πρόχειρη επισκευή δοκίμασε να συνεχίσει, όμως, στην επόμενη Ε.Δ. είχε πάλι ατύχημα, καθώς η επισκευή δεν άντεξε, η ανάρτηση έσπασε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Ράλλυ Γερμανίας 2013: Τα αποτελέσματα μετά και την 6η Ειδική Διαδρομή
Οδηγός Χρόνος Διαφορά
| 1. | Jari Matti Latvala | 1:12:33.1 | |
| 2. | Thierry Neuville | 1:12:35.1 | +2.0 |
| 3. | Dani Sordo | 1:12:48.3 | +15.2 |
| 4. | Mikko Hirvonen | 1:13:07.0 | +33.9 |
| 5. | Mads Ostberg | 1:14:07.5 | +1:34.4 |
| 6. | Martin Prokop | 1:15:48.4 | +3:15.3 |
| 7. | Nasser Al-Attiyah | 1:16:00.3 | +3:27.2 |
| 8. | Robert Kubica | 1:16:25.1 | +3:52.0 |
| 9. | Elfyn Evans | 1:16:33.9 | +4:00.8 |
| 10. | Sepp Wiegand | 1:17:45.7 | +5:12.6 |
auto.in.gr
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442