Σε εξέλιξη η συνάντηση Αρβανιτόπουλου – ΟΛΜΕ
Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με το προεδρείο της ΟΛΜΕ. Οι εκπαιδευτικοί Γυμνασίων και Λυκείων έχουν προειδοποιήσει με απεργία διαρκείας, με την έναρξη του σχολικού έτους στις 11 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στο μέτρο της κινητικότητας και των υποχρεωτικών μετατάξεων.
Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με το προεδρείο της ΟΛΜΕ.
Οι εκπαιδευτικοί Γυμνασίων και Λυκείων έχουν προειδοποιήσει με απεργία διαρκείας, με την έναρξη του σχολικού έτους στις 11 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στο μέτρο της κινητικότητας και των υποχρεωτικών μετατάξεων.
Ειδικότερα, οι καθηγητές αντιδρούν στη μείωση των εκπαιδευτικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά 16.000 περίπου μέσω της διαθεσιμότητας, των μετατάξεων, των συνταξιοδοτήσεων και της μείωσης των αναπληρωτών, ενώ αντιτίθενται και με τις αλλαγές στο Λύκειο.
Όπως καταγγέλλει η ΟΛΜΕ, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των εκπαιδευτικών που θα μεταταχθούν λήγει σε δύο μέρες, χωρίς, όμως, να έχουν δοθεί διευκρινίσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει τον Οσμάν από τον Παναθηναϊκό»
- Σε εξέλιξη το πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Παπάγου–Χολαργού
- Μιχάλης Μόσιος: Ο «Ταμτάκος», ο alter ego του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη
- Κρίση στα σύνορα: Ο στρατός του Πακιστάν αναχαίτισε 4 αφγανικά drones
- Θεσσαλονίκη: Εμπρησμοί αυτοκινήτων στελεχών της ΝΔ – Πέντε τραυματίες
- Μένει στο NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς συμφώνησε με τους Ρόκετς
- Greece’s Demographic Warning: Deaths Far Outpace Births
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442