J. Lorenzo: Χρειαζόμαστε επειγόντως εξέλιξη
Ο Jorge Lorenzo παραδέχτηκε ότι η Honda έχει κάνει μεγαλύτερη πρόοδο φέτος, και χρειάζεται άμεσα κάτι νέο που θα κάνει τις Yamaha πιο ανταγωνιστικές.
Άμεση εξέλιξη χρειάζεται η Yamaha M1, σύμφωνα με τον Jorge Lorenzo, προκειμένου να φτάσει και να ξεπεράσει σε απόδοση τις Honda.
Όπως δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά τον αγώνα στην Ινδιανάπολη, η Honda έχει κάνει μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στο 2013 και αυτό αποτυπώνεται και στην κατάταξη κατασκευαστών, καθώς προηγείται της Yamaha με διαφορά 22 βαθμών.
Ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε πολύ καλά, έμεινε σχεδόν στη μισή διάρκεια του αγώνα πρώτος, αλλά αρχικά ο Marc Marquez και στη συνέχεια ο Dani Pedrosa τον πέρασαν και τελικά έμεινε στην τρίτη θέση.
«Χρειαζόμαστε μια ώθηση, κάποια καινοτομία προκειμένου να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Έτσι όπως είμαστε τώρα είναι δύσκολο να νικήσουμε», δήλωσε ο 26χρονος Ισπανός. Το πρόγραμμα του MotoGP συνεχίζεται με αγώνες σε δύο συνεχή Σαββατοκύριακα, στην Ουγγαρία και τη Μ. Βρετανία.
Χρόνος για να δοκιμαστεί κάτι νέο δεν υπάρχει πριν το MotoGP στο Misano, στα μέσα Σεπτεμβρίου.
O J. Lorenzo βασίζει τις ελπίδες του στη χάραξη της πίστας στους δύο επόμενους αγώνες, όπου οι γρήγορες στροφές στο Brno και το Silverstone, θεωρητικά ευνοούν τη Yamaha.
«Οι επόμενες δύο πίστες ταιριάζουν καλύτερα στις μοτοσικλέτες μας. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε έναν αγώνα. Γίνονται πράγματα που δεν τα περιμένεις. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είμαστε καλύτεροι», επισήμανε ο J. Lorenzo.
auto.in.gr
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442