
Tρία άτομα συνελήφθησαν για εμπρησμό από πρόθεση
Ένας 56χρονος συνελήφθη για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από ένα 24ωρο στο Κατσιμίδι του Ωρωπού. Για απόπειρα εμπρησμού συνελήφθη και ένας 67χρονος άνδρας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στο Καπανδρίτι. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μπιτόνια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό. Μία ακόμα σύλληψη έγινε στη Χίο.
Ένας 56χρονος συνελήφθη από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για την πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή στο Κατσιμίδι του δήμου Ωρωπού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.
Για απόπειρα εμπρησμού συνελήφθη ένας 67χρονος άνδρας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στο Καπανδρίτι.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημά του δύο μπιτόνια κι ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό. Από την αστυνομία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εμπρησμών της Πυροσβεστικής, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.
Επίσης, συνελήφθη ένας 41χρονος αλλοδαπός ως υπαίτιος για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Καψάλα του δήμου Καρδάμυλων Χίου.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Χίου, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;


