Σε συμφωνία συνεργασίας με τον 24χρονο Σέρβο πόιντ γκαρντ (1.78), Φίλιπ Τσόβιτς, κατέληξε ο ΚΑΟΔ. Γεννημένος στις 5/6/1989 ο αθλητής, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2013 αγωνίζονταν στην πατρίδα του στη Βοϊβοντίνα. Εχει θητεύσει, ακόμη, σε Ερυθρό Αστέρα και Ζελέζνικ. Ταχύς και αποτελεσματικός στα αμυντικά καθήκοντά του, σύμφωνα με το βιογραφικό του, με ισχυρότερο «όπλο» το ότι μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη μιας ομάδας και να θυσιάσει την ικανότητά του στο σκοράρισμα για το καλό του συλλόγου του. Πρόκειται για την τρίτη προσθήκη στο ρόστερ των «πράσινων» για τη νέα περίοδο, μετά την απόκτηση των Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, Κρίστιαν Πολκ.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.