Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάικλ Τζάκσον παίζει μπάλα με τον Τζον Λένον και τον Γκάντι

Ο Μάικλ Τζάκσον παίζει μπάλα με τον Τζον Λένον και τον Γκάντι

Ο Μάικλ Τζάκσον είναι το νέο απόκτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία παίζουν ο Τζον Λένον και ο Μαχάτμα Γκάντι. Η ομάδα Γκοϊανιένσε στη Βραζιλία έχει προτίμηση στα μεγάλα ονόματα -πρόκειται όμως απλώς για Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να επιλέγουν όποιο παρατσούκλι θέλουν.

Ο Μάικλ Τζάκσον είναι το νέο απόκτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία παίζουν ο Τζον Λένον και ο Μαχάτμα Γκάντι.

Η ομάδα Γκοϊανιένσε στη Βραζιλία έχει προτίμηση στα μεγάλα ονόματα -πρόκειται όμως απλώς για Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να επιλέγουν όποιο παρατσούκλι θέλουν.

Έτσι, η Γκοϊανιένσε ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 25χρονου Κάρλος Αντριάνο Σόουζα Κρους, περισσότερο γνωστού ως «Μάικλ Τζάκσον» επειδή πανηγυρίζει όταν σκοράρει χορεύοντας όπως ο «Βασιλιάς της Ποπ».

Συμπαίκτης του Μάικλ θα είναι ο Τζον Λένον Σίλβα Σάντος, του οποίου οι γονείς ήταν προφανώς λάτρεις του σπουδαίου τραγουδιστή και συνθέτη. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Μαχάτμα Γκάντι Εμπερ Πίο, ενώ άξιος λόγου είναι και ο Ραφαέλ Γκλαντιέιτορ (Μονομάχος)!

Τα ονόματα διασήμων μόνο ασυνήθιστο φαινόμενο δεν είναι για τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας. Σημαντική καριέρα με τη Βιτόρια της Μπαϊα έκανε στις αρχές του αιώνα ο Αλέν Ντελόν, ενώ στην Λουντόγκορετς Ράζγκραντ, πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τα δύο τελευταία χρόνια, αγωνίζεται ο Μισέλ Πλατινί. Όχι φυσικά ο πρόεδρος της FIFA, αλλά ο Βραζιλιάνος συνονόματός του.

Η κορυφαία όμως ήταν Μαριλέια ντος Σάντος της εθνικής γυναικών, η οποία αγωνίστηκε δύο φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μία φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το όνομα «Μάικλ Τζάκσον» στη φανέλα της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024