
Ένας τραυματίας από άσκοπους πυροβολισμούς στο Πήλιο
Ένας Γερμανός 69 ετών τραυματίστηκε στις Μηλιές Μαγνησίας από τους άσκοπους πυροβολισμούς δύο αγνώστων, οι οποίοι βρίσκονταν πιθανότατα σε κατάσταση μέθης.
Ένας Γερμανός 69 ετών τραυματίστηκε στις Μηλιές Μαγνησίας από τους άσκοπους πυροβολισμούς δύο αγνώστων, οι οποίοι βρίσκονταν πιθανότατα σε κατάσταση μέθης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που οι δράστες διασκέδαζαν σε τροχόσπιτο εντός απερίφρακτου αγροκτήματος, καταναλώνοντας αλκοόλ.
Κάποια στιγμή οι δύο «πιστολέρο» έβγαλαν ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησαν στον αέρα. Μια σφαίρα εξοστρακίστηκε σε φωτιστικό και τραυμάτισε ελαφρά τον 69χρονο που βρισκόταν σε μικρή απόσταση.
Μάλιστα οι δράστες φέρονται να απείλησαν και να εξύβρισαν δύο άλλα άτομα, τα οποία τους ζήτησαν εξηγήσεις για την ενέργειά τους.
Ο 69χρονος μετέβη στο νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
