Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το Σάββατο το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη (20-21/8), ενώ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα την Πέμπτη (20/8) στο ΣΕΦ στις 11:00 το πρωί. Οι Πειραιώτες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Απόλλωνας Πατρών, αλλά και στο «Rixos Basketball Cup» το οποίο θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το Σάββατο το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη (20-21/8), ενώ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα την Πέμπτη (20/8) στο ΣΕΦ στις 11:00 το πρωί.
Οι Πειραιώτες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Απόλλωνας Πατρών, αλλά και στο «Rixos Basketball Cup» το οποίο θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20-21/8 Ιατρικές εξετάσεις 22/8 Στις 11:00 Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς 26/8 Εργομετρικά 4/9 Αναχώρηση για Καρπενήσι και παραμονή έως τις 13/9 13/9 Αναχώρηση από Καρπενήσι για Πάτρα 14/9 Oλυμπιακός-Μοντεγκρανάρο 21:00 (Τουρνουά Απόλλωνα Πατρών) 15/9 Απόλλωνας Πατρών-Ολυμπιακός 19:00 (Τουρνουά Απόλλωνα Πατρών) 15/9 Επιστροφή στην Αθήνα 23/9 Αναχώρηση για Τουρκία (Κωνσταντινούπολη). Συμμετοχή στο «Rixos Basketball Cup» 24/9 Ολυμπιακός-Μπουντιβέλνικ 18:00 («Rixos Basketball Cup») 26/9 Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 18:00(«Rixos Basketball Cup») 27/9 Με μια εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπεσίκτας, Ζαλγκίρις Κάουνας 28/9 Επιστροφή στην Ελλάδα 1/10 Αναχώρηση για τη Βραζιλία 4/10 Πινέιρος-Ολυμπιακός 6/10 Πινέιρος-Ολυμπιακός
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.