Για οφειλές άνω των 3 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο συνελήφθη 41χρονος
Πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ είναι οι οφειλές προς το Δημόσιο ενός 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ είναι οι οφειλές προς το Δημόσιο ενός 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Συγκεκριμένα, το ύψος του χρέους του συλληφθέντα ανέρχεται σε 3.065.006,87 ευρώ.
Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).