Φιλικό με τη Νόριτς ο ΠAO, που αποχαιρέτησε τη Διπλή Ανάπλαση
Για την Αγγλία πέταξε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής και από το Λονδίνο θα μεταβεί οδικώς στο Νόριτς, όπου το Σάββατο (17:00 ΟΤΕ3) θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Το συγκεκριμένο φιλικό είναι το τελευταίο πριν από τη σέντρα της Σούπερ Λιγκ, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει την ευκαιρία να να τσεκάρει την ετοιμότητα της ομάδας του και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Εν τω μεταξύ, το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε και επισήμως τη Διπλή Ανάπλαση, καθώς το πρωί της Παρασκευής ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι το έργο έχει σταματήσει οριστικά.
Για την Αγγλία πέταξε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής και από το Λονδίνο θα μεταβεί οδικώς στο Νόριτς, όπου το Σάββατο (17:00 ΟΤΕ3) θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.
Το συγκεκριμένο φιλικό είναι το τελευταίο πριν από τη σέντρα της Σούπερ Λιγκ, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει την ευκαιρία να να τσεκάρει την ετοιμότητα της ομάδας του και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει μαζί του για το φιλικό με την Νόριτς τους Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Νάνο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Αμπείντ, Ντίνα, Καρέλη, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Αναστασόπουλο και Μουζακίτη.
Εν τω μεταξύ, το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε και επισήμως τη Διπλή Ανάπλαση, καθώς το πρωί της Παρασκευής ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι το έργο έχει σταματήσει οριστικά.
Ο βουλευτής της ΝΔ με την ιδιότητα του πρώην δημάρχου Αθηναίων, στη συζήτηση που είχε με τον συνάδελφο του από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Καρίτζη στην εκπομπή «ΑΝΤ1 Πρωινό» εξέφρασε την πεποίθησή του για την οριστική ματαίωση της Διπλής Ανάπλασης επέρριψε ευθύνες στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μιλώντας για αδικαιολόγητη πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του σχεδίου του Δήμου της Αθήνας, του ΥΠΕΚΑ, και του Παναθηναϊκού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
- Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν «προσφορά Black Friday»
- Κυβέρνηση: Οι τρεις καυτοί φάκελοι που θα ανοίξουν μετά τις κάλπες
- Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs
- «Διαίρει και βασίλευε» – Ο Πούτιν, η Ευρώπη και το «δόγμα Τραμπ»
- Τελεσίγραφο ΗΠΑ στην Ευρώπη για να αναλάβει το κύριο βάρος της άμυνας στο ΝΑΤΟ ως το 2027
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
























































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442