Τσακώθηκαν και έφυγαν με χωριστά Ι.Χ. αφήνοντας πίσω ένα μωρό
Περίεργη τροπή πήρε ο καβγάς ενός ζευγαριού σε χώρο στάθμευσης στη Νέα Ορλεάνη. Η σύζυγος μετά από αρκετή ώρα «εχθροπραξιών», έβγαλε από το Ι.Χ. του συζύγου της το μωρό στο πορτ-μπεμπέ και το ακούμπησε στο καπό. Μετά εκείνη έφυγε με δικό της όχημα. Αλλά και ο σύζυγος δεν πτοήθηκε: πήρε το μωρό από το καπό, το άφησε στο έδαφος και έφυγε.
Περίεργη τροπή πήρε ο καβγάς ενός ζευγαριού σε χώρο στάθμευσης στη Νέα Ορλεάνη. Η σύζυγος μετά από αρκετή ώρα «εχθροπραξιών», έβγαλε από το Ι.Χ. του συζύγου της το 6 μηνών μωρό στο πορτ-μπεμπέ και το ακούμπησε στο καπό. Μετά εκείνη έφυγε με δικό της όχημα.
Αλλά και ο σύζυγος δεν πτοήθηκε: πήρε το μωρό από το καπό, το άφησε στο έδαφος και έφυγε.
Φυσικά το σκηνικό καταγράφηκε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης, και ενώ είχε ήδη ειδοποιηθεί η Αστυνομία.
Το ακόμα πιο κωμικό στην υπόθεση είναι ότι ο σύζυγος αρχικά ζήτησε από τους υπαλλήλους πρατηρίου βενζίνης να καλέσουν την αστυνομία.
Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι και του απήγγειλε κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας
- Ελαιόλαδο: Οι μεγάλες προκλήσεις και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
- Καιρός: Από το ψύχος της Αρκτικής σε ακραία ζέστη – Η Ευρώπη προετοιμάζεται…
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έχει χωρίσει με τη Σμαράγδα Καρύδη




