Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρχαρίας στη Νέα Υόρκη βαρέθηκε να κολυμπάει και πήρε το μετρό

Καρχαρίας στη Νέα Υόρκη βαρέθηκε να κολυμπάει και πήρε το μετρό

Το πτώμα ενός μικρού (σχετικά) καρχαρία βρέθηκε ανεξήγητα σε ένα βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης, κάνοντας βόλτες για αρκετή ώρα μέχρι να το μαζέψει το προσωπικό αφού ο συρμός έφτασε στο τέρμα της διαδρομής. O διαχειριστής του μετρό επιβεβαίωσε πως ο καρχαρίας ήταν πραγματικός και ανέφερε πως δεν πρόκειται να διερευνήσει περαιτέρω το περιστατικό.

Το πτώμα ενός μικρού (σχετικά) καρχαρία βρέθηκε ανεξήγητα σε ένα βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης, κάνοντας βόλτες για αρκετή ώρα μέχρι να το μαζέψει το προσωπικό αφού ο συρμός έφτασε στο τέρμα της διαδρομής.

Οι πρώτοι επιβάτες που αντίκρυσαν το ασυνήθιστο θέαμα τράβηξαν, φυσικά, φωτογραφίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο (δείτε ορισμένες στο gothamist).

Ο νεκρός καρχαρίας, μήκους λίγο παραπάνω από ένα μέτρο, βρισκόταν κάτω από τα καθίσματα σε βαγόνι της γραμμής N. Για προφανείς λόγους, οι επιβάτες στο βαγόνι λιγόστευαν μέχρι που ο συρμός (σχεδόν άδειος) έφτασε στο τέρμα και εκεί το προσωπικό του μετρό τον έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών.

Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε ο καρχαρίας κάτω από τα καθίσματα, ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αρχής Συγκοινωνιών (ΜΤΑ) Κέβιν Όρτιζ απάντησε, σύμφωνα με τους New York Times: «Δεν γνωρίζουμε. Και δεν το διερευνούμε».

Μέχρι να απομακρυνθεί το εύρημα, ορισμένοι επιβάτες «έστησαν» σε πόζα τον καρχαρία και τράβηξαν φωτογραφίες του με τσιγάρο, ένα αναψυκτικό και εισιτήρια του μετρό δίπλα του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024