Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τριήμερο τουριστικό εισιτήριο των 20 ευρώ για τα Μέσα Μεταφοράς
Ένα νέο εισιτήριο καθιερώνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική για λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα τριήμερο εισιτήριο αξίας 20 ευρώ το οποίο δίνει πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΜ, ενώ καλύπτει και μία διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος».
Ένα νέο εισιτήριο καθιερώνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική για λίγες μέρες.
Πρόκειται για ένα τριήμερο εισιτήριο αξίας 20 ευρώ το οποίο δίνει πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΜ για πολλαπλές διαδρομές, ενώ καλύπτει και μία διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος».
Το εισιτήριο διατίθεται ήδη στα εκδοτήρια του Αεροδρομίου, αλλά και στους σταθμούς του Μετρό στο Σύνταγμα, την Ομόνοια, το Μοναστηράκι, το Θησείο και τον Πειραιά.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου