Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τo Honda Civic Tourer δίνει ραντεβού στην Φρανκφούρτη

Τo Honda Civic Tourer δίνει ραντεβού στην Φρανκφούρτη

Η πρακτικότερη εκδοχή του δημοφιλούς μοντέλου ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό, για τη γερμανική έκθεση όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Honda, θα παρουσιαστεί ως έκδοση παραγωγής τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την παρουσία της πρακτικότερης εκδοχής του Honda Civic στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στην Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η Honda δεν συνοδεύει την ανακοίνωσή της με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το station wagon Civic, ωστόσο κατά το παρελθόν, έχει τονίσει ότι το Tourer θα προσφέρει την μεγαλύτερη χωρητικότητα πορτ μπαγκάζ της κατηγορίας του.

Παράλληλα είναι γνωστό ότι το Tourer θα διατίθεται προαιρετικά με ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση η οποία θα προσφέρει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της μέσω της επιλογής ενός από τα τρία διαθέσιμα προγράμματα, comfort, normal και dynamic.

Επίσης, σύμφωνα με προηγούμενη δήλωση του αρχιμηχανικού της Honda, Adrian Killham, η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Civic Tourer η οποία θα εξοπλίζεται με τον 1,6 λίτρων i-DTEC κινητήρα θα εκλύει κάτω από 100 γραμμ./χλμ. διοξείδιο του άνθρακα.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024