Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη NOVA οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική

Στη NOVA οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική

Μέσω της NOVA θα συνεχίσουν να βλέπουν τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ και στη Γ' Εθνική οι φίλοι της Ένωσης. Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη διοίκηση, τα ματς της ομάδας, τόσο τα φιλικά της προετοιμασίας, όσο και τα επίσημα στην τρίτη κατηγορία, θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Μέσω της NOVA θα συνεχίσουν να βλέπουν τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ και στη Γ’ Εθνική οι φίλοι της Ένωσης.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη διοίκηση, τα ματς της ομάδας, τόσο τα φιλικά της προετοιμασίας, όσο και τα επίσημα στην τρίτη κατηγορία, θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Η ανακοίνωση:

«ΑΕΚ και Nova ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν από κοινού τη μεταξύ τους συνεργασία για την σεζόν 2013-2014. Οι ποδοσφαιρικές στιγμές των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχίσουν να μεταδίδονται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια Novasports.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Η συμφωνία αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

H διοίκηση της AEK θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ότι τα παιχνίδια της ομάδας θα προβάλλονται, μέσα από τα αθλητικά κανάλια Novasports, μαζί με όλα τα κορυφαία αθλητικά προγράμματα.

Με την εξασφάλιση των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ για τη Football League2, ενισχύεται δυναμικά το κεντρικό σύνθημα «Νovasports. Όλα για την ομάδα σου» καθώς οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν όλες τις μεγάλες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024