Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος σέντερ κατέληξε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» για συνεργασία του με την ομάδα και χρειάζεται να τακτοποιηθούν τυπικά ζητήματα που θα επισημοποιήσουν το «γάμο» μεταξύ των πλευρών.
Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος σέντερ κατέληξε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» για συνεργασία του με την ομάδα και χρειάζεται να τακτοποιηθούν τυπικά ζητήματα που θα επισημοποιήσουν το «γάμο» μεταξύ των πλευρών.
Ανοικτό παραμένει, παράλληλα, το μέτωπο με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, η παραμονή ή όχι του οποίου στο ρόστερ θα καθορίσει το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ξένου ψηλού.
Σε εκκρεμότητα διατηρείται και το ζήτημα της παραχώρησης ή όχι με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ του Λίνου Χρυσικόπουλου, ενώ ως την Παρασκευή είναι πιθανό να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την ομάδα ο Κώστας Χαραλαμπίδης.
Το ίδιο θα συμβεί από εβδομάδα και με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δεσμευτεί για ένα χρόνο. Η χρονική διάρκεια του καινούργιου συμβολαίου του και οικονομική εκκρεμότητα από την περασμένη σεζόν, καθυστέρησαν την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.