Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων, ο Γιάννης Τοπαλίδης, λόγω των διοικητικών εξελίξεων στους «κιτρινόμαυρους». Η είσοδος Ιταλών επενδυτών στην ομάδα των Μεγάρων φέρνει και εξελίξεις σε όλα τα θέματα, με τον πρώην βοηθό του Ότο Ρεχάγκελ να ενημερώνεται πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο. Οι νέοι επενδυτές θέλουν να στελεχώσουν όλα τα πόστα με δικούς τους ανθρώπους και έτσι ο Γιάννης Τοπαλίδης αποτελεί παρελθόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει κάνει επαφή με την ομάδα της Καβάλας.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.