Κινητοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο εξήγγειλε η ΟΣΥΠΑ
Δυο τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 9,10,11 και 15,16,17 Αυγούστου, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).
Δυο τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 9,10,11 και 15,16,17 Αυγούστου εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).
Σύμφωνα με τον Βήμα 99,5, η Ομοσπονδία διαμαρτύρεται για την απόφαση να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας 300 υπάλληλοι, της ήδη υποστελεχομένης υπηρεσίας της πολιτικής αεροπορίας, την στιγμή που στην υπηρεσία εξακολουθούν να υπηρετούν, χωρίς αντικείμενο, 200 πιλότοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Λόγω των κινητοποιήσεων αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις από και προς το «Ελ.Βενιζέλος», όσο και στις αφίξεις πτήσεων τσάρτερ στα περιφερειακά αεροδρόμια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
