Ελεφαντάκι αναζητά λίγη δροσιά και τραβά τα βλέμματα
Στις υψηλές θερμοκρασίες όλοι αναζητούν τρόπους για να δροσιστούν. Το ίδιο και ένα γλυκό ελεφαντάκι, το οποίο βρήκε τη λύση και μονοπώλησε τα βλέμματα στον ζωολογικό κήπο Fort Worth στο Τέξας. Δείτε το βίντεο
Στις υψηλές θερμοκρασίες όλοι αναζητούν τρόπους για να δροσιστούν. Το ίδιο και ένα γλυκό ελεφαντάκι, το οποίο βρήκε τη λύση και μονοπώλησε τα βλέμματα στον ζωολογικό κήπο Fort Worth στο Τέξας.
Το ελεφαντάκι -ηλικίας 3 μόλις εβδομάδων- έπαιζε με το νερό μιας πλαστικής πισίνας. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό δεν έφτανε στη μικρή Μπελ που αποφάσισε να κάνει και μια βουτιά.
Η μητέρα της την παρακολουθούσε ατάραχη και καθόλου δεν φάνηκε να τη νοιάζει που η Μπελ κρατούσε όλη τη δροσιά για τον εαυτό της.
Η Μπελ είναι μόλις ο δεύτερος ασιατικός ελέφαντας που γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο στην ιστορία των 104 χρόνων του.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.