«Αυτοψία» Μ.Βαρβιτσιώτη στις πύλες αναχώρησης του Πειραιά
Επισκέψεις στα πλοία που αναχωρούν από τις Πύλες του λιμανιού του Πειραιά πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πρώτη μέρα του Αυγούστου, ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υπουργός μίλησε με επιβάτες και αξιωματικούς του Λιμενικού, ενώ άκουσε και τα παράπονα των οδηγών ταξί.
Επισκέψεις στα πλοία που αναχωρούν από τις Πύλες του λιμανιού του Πειραιά πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πρώτη μέρα του Αυγούστου, ο υπουργός Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης.
Ανάμεσα στα πλοία που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά ήταν το «Blue Star Δήλος» και το «Νήσος Μύκονος».
Ο υπουργός συνομίλησε με επιβάτες προκειμένου να ενημερωθεί για το εαν είναι ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο λιμάνι και από τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Λιμενικό για τη μετακίνηση και την εξυπηρέτησή τους.
Στη συνέχεια βρέθηκε στο Λιμενάρχειο Πειραιά.
Νωρίτερα συνομίλησε και με ιδιοκτήτες ταξί που εξυπηρετούν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων και σύμφωνα με πληροφορίες του εξέφρασαν παράπονα για την άδικη, όπως την χαρακτήρισαν, συμπεριφορά των αρμοδίων απέναντι τους, λέγοντας πως τους έχουν αποκλεισμένους σε ένα σημείο του λιμανιού.
Συνεργάτες του υπουργού ανέφεραν πως στόχος του είναι να τονιστεί το μήνυμα της ετοιμότητας και της ασφάλειας του λιμανιού από την πρώτη ημέρα του μήνα που παρατηρείται μαζική έξοδος των εκδρομέων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σιμόνε Σότσα: Την Παρασκευή AVAR στην Ιταλία, την Κυριακή διαιτητής στην Τούμπα
- Αμπελόκηποι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 72χρονη που λειτουργούσε παράνομο γηροκομείο – «Θα την πετάξω στα σκουπίδια»
- Υποκλοπές: Παραίτηση Τζαβέλλα ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
- Πρωθυπουργός ντελιβεράς ιδιωτικών συμφερόντων
- Το ποδόσφαιρο στα χνάρια του μπάσκετ – Court seats για πολύ «γερά» πορτοφόλια στο Μουντιάλ
- Μέσα Μεταφοράς: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο – Ποιες οι νέες ποινές



