Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Θρήνος στην οικογένεια του μπάσκετ καθώς την Τρίτη άφησε την τελευταία πνοή του ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο 41χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής, τα τελευταία χρόνια έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, από τον οποίο τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Θρήνος στην οικογένεια του μπάσκετ καθώς την Τρίτη άφησε την τελευταία πνοή του ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο 41χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής, τα τελευταία χρόνια έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, από τον οποίο τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είχε στο πλευρό του παλιούς συμπαίκτες και τον ΠΣΑΚ, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, σκορπίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους, παλιούς συμπαίκτες και παίκτες.

Αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες στην καριέρα του, φτάνοντας ως την Α1 με τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Το 2008 κρέμασε τα παπούτσια του ως παίκτης, ασχολήθηκε με την προπονητική και έγινε μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Πέρασε από τον πάγκο του Κορωπίου και του Άγιου Θωμά.

Συλλυπητήρια από ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ


Η ανακοίνωση του Πανελλήνιο Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους, για το χαμό του 41χρονου Γιώργου Γιαννόπουλου.

Ο Γιώργος, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας στην Α1, «έφυγε» από τη ζωή μετά από τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης:

«Απέραντη θλίψη έχει σκεπάσει το χώρο του μπάσκετ, μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχασε την άνιση μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες με την απέρατη νόσο. Ο παλαίμαχος παίκτης και τα τελευταία χρόνια προπονητής και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, έφυγε από κοντά μας στα 41 του χρόνια.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έκανε μια μεγάλη καριέρα, η οποία συνδέθηκε κατά κύριο λόγο με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά κι αυτή που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Α1.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ασχολήθηκε με την προπονητική. Πέρασε από τον πάγκο του Κορωπίου, ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, ενώ μεταξύ άλλων εργάστηκε και στον Άγιο Θωμά.

Συγγενείς, φίλοι, παλιοί παίκτες και συμπαίκτες άκουσαν με θλίψη την είδηση για τον πρόωρο χαμό του, γνωρίζοντας οι περισσότεροι τη δύσκολη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες.

Καλό ταξίδι, Γιώργο…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024