Ο Λάσμε MVP και καλύτερος σέντερ της σεζόν 2012-13
Σε... συλλέκτη διακρίσεων εξελίσσεται ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος, μετά την ανάδειξή του σε καλύτερο αμυντικό της χρονιάς στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, ανακηρύχθηκε επίσης κορυφαίος σέντερ και πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του πρωταθλήματος. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού «έκλεισε» την καλύτερη πεντάδα της χρονιάς στην Α1, την οποία συγκροτούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης-Νίκος Παππάς (γκαρντ), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Κώστας Παπανικολάου (φόργουορντ).
Σε… συλλέκτη διακρίσεων εξελίσσεται ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος, μετά την ανάδειξή του σε καλύτερο αμυντικό της χρονιάς στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, ανακηρύχθηκε επίσης κορυφαίος σέντερ και πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του πρωταθλήματος. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού «έκλεισε» την καλύτερη πεντάδα της χρονιάς στην Α1, την οποία συγκροτούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης-Νίκος Παππάς (γκαρντ), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Κώστας Παπανικολάου (φόργουορντ).
Ο άσος από την Γκαμπόν δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νέα διάκρισή του:
«Είναι η πρώτη φορά που φτάνω σε μια τέτοια διάκριση, στο να αναδειχθώ πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Και χαίρομαι πραγματικά που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, η πρώτη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρετε κάτι; Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη η οικογένειά μου και νιώθω πραγματικά χαρούμενος που έφτασα σε αυτή τη διάκριση με αυτή τη φανέλα, με αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το τεχνικό επιτελείο, με αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα, της οποίας κομμάτι θα είμαι και τα επόμενα χρόνια.
Όσο για την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα, είναι εξίσου τιμητική. Όπως σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις από τους έξι παίκτες που παρουσιάζονται σε αυτή, θα είμαστε συμπαίκτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα… πράσινα. Είναι μάλλον… φυσιολογικό να βρίσκεται ο Δημήτρης στην καλύτερη ομάδα, ενώ και οι δύο νέοι μας συμπαίκτες (σ.σ. Παππάς και Γιάνκοβιτς) απέδειξαν ήδη ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται σήμερα! Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά για την ομάδα, με υψηλούς στόχους, όπως έχει πάντα ο Παναθηναϊκός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- «Αυτά είναι τα χρήματα που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόδρι»
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)

























![Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-429-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442