Σαβιόλα: «Τιμή να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»
Να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole». Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ενώ προσέθεσε ότι είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα των Πειραιωτών.
Να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole».
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ενώ προσέθεσε ότι είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα των Πειραιωτών.
«Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή μου που θα παίξω με αυτή την φανέλα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:
«Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν την αγάπη τους προς τα μένα, κάτι που με εξέπληξε, ας ελπίσουμε ότι θα τους ανταποδώσω την αγάπη αυτή κατά την διάρκεια της σεζόν».
«Ήδη έχω ξεκινήσει να εργάζομαι και ανυπομονώ να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες», κατέληξε ο Σαβιόλα.
Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Σαβιόλα θα είναι ο 4ος Αργεντίνος, που φέτος θα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Ιμπαγάσα, Ντομίνγκεζ και Ντε Βινσέντι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα»
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής
- Αστυνομικός της Βουλής: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Αθώα κατά πλειοψηφία η σύζυγός του
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα
- Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ισραήλ «δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη δουλειά» εναντίον της Χεζμπολάχ
- Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και επιθετικοί»



