Σαβιόλα: «Τιμή να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»
Να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole». Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ενώ προσέθεσε ότι είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα των Πειραιωτών.
Να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole».
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ενώ προσέθεσε ότι είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα των Πειραιωτών.
«Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή μου που θα παίξω με αυτή την φανέλα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:
«Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν την αγάπη τους προς τα μένα, κάτι που με εξέπληξε, ας ελπίσουμε ότι θα τους ανταποδώσω την αγάπη αυτή κατά την διάρκεια της σεζόν».
«Ήδη έχω ξεκινήσει να εργάζομαι και ανυπομονώ να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες», κατέληξε ο Σαβιόλα.
Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Σαβιόλα θα είναι ο 4ος Αργεντίνος, που φέτος θα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Ιμπαγάσα, Ντομίνγκεζ και Ντε Βινσέντι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παίκτης της Μπόρνμουθ τέθηκε εκτός ομάδας καθώς φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά με ανήλικη
- Κρήτη: Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
- Βίντεο σοκ από το Ηράκλειο: Άνδρας πιάνει κεφαλοκλείδωμα την πρώην σύντροφό του και τη σέρνει στο πάτωμα
- Η απουσία του Ιράν από τη Μπιενάλε και η γεωπολιτική της τέχνης
- Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε νέο προπονητικό κέντρο – Πού θα κατασκευαστεί
- Yποπτο κρούσμα χανταϊού εντοπίστηκε την Ισπανία – 32χρονη γυναίκα υποβάλλεται σε εξετάσεις


