Για μαστροπεία θα δικαστεί ο Ντομινίκ Στρος-Καν
Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία της μαστροπείας, σχετικά με την υπόθεση δικτύου πορνείας σε ξενοδοχείο στη Λιλ. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της γαλλικής πολιτικής σκηνής έχει παραδεχθεί ότι είχε συμμετάσχει σε «ροζ πάρτι» στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, επιμένει, πάντως, ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν ιερόδουλες.
Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία της μαστροπείας, σχετικά με την υπόθεση δικτύου πορνείας σε ξενοδοχείο στη Λιλ.
Σύμφωνα με τους δικαστές που είχαν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, ο Στρος Καν θα πρέπει να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου ως κατηγορούμενος.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της γαλλικής πολιτικής σκηνής έχει παραδεχθεί ότι είχε συμμετάσχει σε «ροζ πάρτι» στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, επιμένει, πάντως, ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν ιερόδουλες.
Πρόκειται για το τελευταίο σε μία σειρά ροζ σκανδάλων που έπληξαν την καριέρα του Στρος Καν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς συνέβη το τροχαίο με τον οδηγό μηχανής στην Αττική Οδό
- «Η Χάποελ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στον Μοντέρο, αλλά εκείνος προτιμά τον Ολυμπιακό»
- ΣΥΡΙΖΑ για τους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla: Το καθεστώς Νετανιάχου επιχειρεί να κανονικοποιήσει τη φρίκη
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών
- O Bασιλιάς Κάρολος είναι νεκρός – Ιστορική ραδιοφωνική γκάφα στη Βρετανία πέθανε το μονάρχη
- Στεγαστικό: Οι προκλήσεις της Gen Z στο στεγαστικό – Γιατί η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ είναι γένους θηλυκού



