Με κέρδη 0,27% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
-
Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί ομπρέλα – Συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες βροχές
-
«Άδειασμα» Μπεν-Γκβιρ από Νετανιάχου για την κακομεταχείριση των ακτιβιστών του στολίσκου για τη Γάζα
-
Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά - Εξοργισμένοι οι γονείς![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)
-
Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
Σε θετικό έδαφος έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης σημείωσε άνοδο 0,27% στις 843,55 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 27,2 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,43% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,63%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε κέρδη 0,83%.
Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 56 πτωτικά και 21 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ μεικτή εικόνα εμφανίζει η Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,35%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε απώλειες 0,13% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 0,88%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,06% και στην Ιταλία πτώση 0,05%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,24%, ο Standard & Poor’s 500 ήταν υψηλότερα κατά 0,06% και ο Nasdaq ενισχυόταν κατά 0,45%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής
- Η ώρα των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή
- Συνταγή: Σπιτική μελόπιτα
- Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι δημοπρασίες του οίκου Christie’s: Τα έργα που έσπασαν το φράγμα των 100 εκατ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)






























![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442