Είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νησί Σάουθ Μπας στο Οχάιο εδώ και 34 χρόνια. Την 1η Ιουνίου ο Έλι Έντουαρντ Χάγιες Χέινεμαν ήρθε στον κόσμο σε ένα μέρος που έχει να δει νεογέννητο πάνω από τρεις δεκαετίες.

«Το να γεννήσεις ένα μωρό στο νησί δεν είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, καθώς εδώ δεν υπάρχουν νοσοκομεία» είπε ο μπαμπάς του Έλι, Ντάστιν.

Η μαμά του Έλι μεγάλωσε στο Σάουθ Μπας και δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να εγκαταλείψει το μέρος. «Η καρδιά μου θέλει να είναι εδώ» είπε.

Για τη γέννηση του μικρού είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ δύο μαίες ταξίδεψαν τα ξημερώματα με το πλοίο για να φτάσουν στο νησί. Το μωρό γεννήθηκε φυσιολογικό και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικά. Την ώρα που γεννήθηκε ο Έλι υπήρχε ένα υπέροχο ουράνιο τόξο» λέει η τρισευτυχισμένη μητέρα.

Η οικογένεια έχει βαθιές ρίζες από το Οχάιο. Είναι ιδιοκτήτες του οινοποιείου Χέινεμαν που γιορτάζει φέτος τα 125 του χρόνια και είναι το παλαιότερο οικογενειακό οινοποιείο στο Οχάιο. Έτσι ο Έλι, η έκτη γενιά του Χέινεμαν, θα πάρει ως κληρονομιά το οινοποιείο και θα συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση. Τουλάχιστον αυτά τα σχέδια έχουν οι γονείς του…

«Η οικογενειακή επιχείρηση θα είναι σίγουρα στο αίμα του. Τη γνώρισε από τότε που ήταν στην κοιλιά μου, καθώς εγώ βρισκόμουν συνέχεια στα αμπέλια όταν ήμουν έγκυος» τονίζει η μαμά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ