Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωρίστηκαν στα οδοφράγματα της Ταξίμ, παντρεύτηκαν υπό ριπές από τις αύρες

Γνωρίστηκαν στα οδοφράγματα της Ταξίμ, παντρεύτηκαν υπό ριπές από τις αύρες

Η Νουράι και ο Οζγκούρ είναι δύο Τούρκοι ακτιβιστές που γνωρίστηκαν στη διάρκεια των κινητοποιήσεων στην πλατεία Ταξίμ και ερωτεύτηκαν. Οι συνθήκες της γνωριμίας τους, όμως, φαίνεται πως ήταν καθοριστικές για τη συνέχεια της ιστορίας τους. Τόσο, που ο γάμος δεν μπορούσε να γίνει χωρίς... την αστυνομία!

Η Νουράι και ο Οζγκούρ είναι δύο Τούρκοι ακτιβιστές που γνωρίστηκαν στη διάρκεια των κινητοποιήσεων στην πλατεία Ταξίμ και ερωτεύτηκαν. Οι συνθήκες της γνωριμίας τους, όμως, φαίνεται πως ήταν καθοριστικές για τη συνέχεια της ιστορίας τους. Τόσο, που ο γάμος δεν μπορούσε να γίνει χωρίς… την αστυνομία!

Η Νουράι, μια 32χρονη νοσηλεύτρια, γνώρισε τον Οζγκούρ, έναν 34χρονο ηλεκτρολόγο στα οδοφράγματα της πλατείας Ταξίμ. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος κι έτσι μόλις τα πράγματα ηρέμησαν κάπως στην Κωνσταντινούπολη αποφάσισαν να παντρευτούν.

Οι δύο ακτιβιστές θεώρησαν ότι το πιο ταιριαστό σημείο για την τελετή του γάμου τους ήταν το σημείο όπου γνωρίστηκαν, δηλαδή το Πάρκο Γκεζί.

Έτσι, η νύφη και ο γαμπρός έβαλαν τα επίσημα ενδύματά τους, αλλά και στολισμένα κράνη στο κεφάλι και κάλεσαν φίλους και γνωστούς για να παραβρεθούν στην πιο ευτυχισμένη τους στιγμή.

Στο Πάρκο Γκεζί συγκεντρώθηκαν τελικά σχεδόν 1.000 φίλοι και συναγωνιστές, που φώναζαν: «Ζήτω η αντίσταση, ζήτω ο έρωτας», επευφημώντας το ζευγάρι.

Οι συγκεντρώσεις, όμως, στην περιοχή απαγορεύονται κι έτσι, η αστυνομία δεν άργησε να φανεί κι όπως αποδείχθηκε δεν συμμερίστηκε καθόλου το εορταστικό πνεύμα.

Η εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη. Η αστυνομία διέλυσε τη «δεξίωση» με το γνωστό από τα οδοφράγματα τρόπο: ρίψεις νερού με τις αύρες…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

4 λόγοι για τους οποίους βρίσκουμε κάποιους ανθρώπους τόσο ανεξήγητα ενοχλητικούς

Γιατί κάποιοι άνθρωποι ακόμα κι αν λένε σωστά πράγματα ή σε γενικές γραμμές φέρονται «οκέι» μας είναι απολύτως αντιπαθείς; Ο «σκιώδης εαυτός» μας φταίει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024