Τρεις ομάδες θα ανέβουν στην Super League από την Football League καθώς και έξι ομάδες θα υποβιβαστούν στην Γ' Eθνική κατηγορία, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την Πέμπτη. Επίσης, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Football League θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Τρεις ομάδες θα ανέβουν στην Super League από την Football League καθώς και έξι ομάδες θα υποβιβαστούν στην Γ’ Eθνική κατηγορία, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την Πέμπτη. Επίσης, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Football League θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ  αποφασίστηκαν τα εξής:

Την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014 οι ομάδες που θα ανέλθουν στην SUPER LEAGUE θα είναι τρεις (3) και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν θα είναι έξι (6).

Οι ομάδες που θα μετέχουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν  την πρόθεση συμμετοχής,  έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013. Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι αποκλειστική».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr