Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού και του Τύπου στο κάλεσμα της Ducati στη νέα της «φωλιά», στην οδό Καλλιρόης 9 στην Αθήνα.

Η πρότυπη κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης πελατών της Ducati είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα της Κοsmocar μετά την ανάληψη της αντιπροσωπείας της Ducati για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Yπενθυμίζουμε ότι η εκπροσώπηση της Ducati πέρασε μετά από 20 χρόνια από την Hellinmoto στην Kosmocar ως φυσική επιχειρηματική συνέπεια μετά από την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας εταιρείας μοτοσικλετών από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A.

Από τότε, η Ducati συμμετείχε στο Moto Festival, διοργάνωσε το 1ο Ducati Riding School και την 1η Ducati Track Day ενώ συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλετών με την Kosmocar Ducati EKO Team.

Ο νέος χώρος στην Καλλιρόης είναι χωρισμένος σε τρεις ορόφους και πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές κάθετων μονάδων της Ducati.

Στο ισόγειο εκτίθενται όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας ενώ 10 μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες για test ride.

Διαθέτει επίσης εξουσιοδοτημένο service με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ειδικά εργαλεία για τις ιταλικές μοτοσικλέτες και άμεση διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ αλλά και είδη ένδυσης Ducati.

Όπως επισήμανε ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Ducati κ. Γιάννης Μυτιληνάκης κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης, στόχος της Kosmocar είναι ο συνδυασμός των προϊόντων μιας από τις πιο ποθητές μάρκες στους απανταχού μοτοσικλετιστές με τα υψηλότερα standards εξυπηρέτησης πελατών.

Στον τομέα των πωλήσεων προσφέρονται ευέλικτα προγράμματα αγοράς μέσω της Ducati Financial Services καθώς και άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στον τομέα after sales εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το φιλόδοξο «πρόγραμμα διασφάλισης της μετακίνησης» που εξασφαλίζεται σε συνεργασία με το υπάρχον δίκτυο της Audi σε όλη την Ελλάδα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν ένας Ducatisti που αγόρασε την Ducati του από την Kosmocar αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα του ή εμπλακεί σε ατύχημα θα παίρνει αυτοκίνητο αντικατάστασης προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ταυτόχρονα ο αντιπρόσωπος θα αναλάβει τη μεταφορά της μοτοσικλέτας στον τόπο διαμονής του ιδιοκτήτη της. Αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν μοναδική στην Ευρώπη.

«Δικτυωμένη» είναι η Ducati και στα δημοφιλή social media ενώ το νέο site www.ducati.gr λειτουργεί ήδη από τον Μάϊο.

Σε ότι αφορά τους ρεαλιστικούς εμπορικούς στόχους της εταιρείας για το 2013 αυτοί δεν ξεπερνούν τις 106 μονάδες και το ποσοστό των 5,6% στην premium κατηγορία.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο αναβάτης της δορυφορικής Ducati στο MotoGP, Andrea Iannone, μια μόλις εβδομάδα πριν από τον τραυματισμό του στην Γερμανία, ο κ. Roberto Righi Διευθυντής Πωλήσεων της μητρικής Ducati.

Παρών ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Kosmocar, κ. Στήβεν Σίρτης, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του in.gr.

auto.in.gr