Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάδυση σε ναυάγιο στη Βαλτική για τον... σκληρό πρόεδρο Πούτιν

Κατάδυση σε ναυάγιο στη Βαλτική για τον… σκληρό πρόεδρο Πούτιν

Σε βάθος 50 μέτρων καταδύθηκε με ερευνητικό βαθυσκάφος ο Βλαντιμίρ Πούτιν για να επιθεωρήσει το ναυάγιο ρωσικής φρεγάτας του 19ου αιώνα, η τελευταία... τονωτική ένεση στην εικόνα του δυναμικού και άτρωτου ηγέτη. Σε 13 χρόνια διακυβέρνησης ο 60χρονος σήμερα πρώην πράκτορας της KBG σβήνει απειλητικά πύρινα μέτωπα, παλεύει με τίγρεις, καταδύεται στη λίμνη Βαϊκάλη, τρέχει σε αγώνες, καβαλά Harley και όχι μόνο...

Σε βάθος 50 μέτρων καταδύθηκε με ερευνητικό βαθυσκάφος ο Βλαντιμίρ Πούτιν για να επιθεωρήσει το ναυάγιο ρωσικής φρεγάτας του 19ου αιώνα, η τελευταία… τονωτική ένεση στην εικόνα του δυναμικού και άτρωτου ηγέτη.

Σε 13 χρόνια διακυβέρνησης ο 60χρονος σήμερα πρώην πράκτορας της KBG σβήνει απειλητικά πύρινα μέτωπα, παλεύει με τίγρεις, καταδύεται στη λίμνη Βαϊκάλη, τρέχει σε αγώνες, καβαλά Harley και όχι μόνο…

Ένα και πλέον χρόνο μετά την έναρξη της τρίτης προεδρικής θητείας του, ο Πούτιν έκρινε πως χρειάζεται ένα «λίφτινγκ» το προφίλ του ισχυρού, προκειμένου να ισοφαρίσει τη στήριξη που έχασε εν μέσω του μαζικότερου κύματος διαδηλώσεων ενάντια στην εξουσία το 2011-2012.

Και επέλεξε το ναυάγιο της ρωσικής φρεγάτας «Eagle» για μία κατάδυση σε βάθος 50 μέτρων με το ερευνητικό βαθυσκάφος «Sea-Explorer 5» κοντά στη νήσο Γκογκλαντ στη Θάλασσα της Βαλτικής, στα ανοιχτά της Αγίας Πετρούπολης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρόεδρο με μαύρο τζάκετ, τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια να χάνεται κάτω από τη θάλασσα.

Επανεμφανίστηκε χαμογελώντας 20 λεπτά αργότερα και εξήρε το έργο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας, η οποία μελετά το ναυάγιο σε μία αποστολή προς τιμήν των Ρώσων ναυτών που έχουν χάσει τη ζωή τους στη θάλασσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024