Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παριζιάνος για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Έντισον Καβάνι

Παριζιάνος για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Έντισον Καβάνι

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι από τη Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο σύλλογος του Παρισιού, το απόγευμα της Τρίτης (16/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού για τα επόμενα πέντε χρόνια! Η Παρί αποφάσισε όχι μόνο να «καλύψει» τη ρήτρα αποδέσμευσής του, που ήταν στα 63 εκατομμύρια ευρώ, αλλά να δώσει... ένα παραπάνω! Τη φανέλα με το νούμερο 9 πήρε η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι από τη Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο σύλλογος του Παρισιού, το απόγευμα της Τρίτης (16/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Ο Καβάνι τις τελευταίες εβδομάδες ήταν στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, ωστόσο μόνο μία κατάφερε να τα «βρει» με τον Αουρέλιο ντε Λαουρέντις και να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, που ήταν στα 63 εκατομμύρια ευρώ.

Η Παρί έδειξε ότι δεν υπολογίζει τα χρήματα και μπορεί να αποκτήσει τον… οποιονδήποτε. Έτσι, ο Ουρουγουανός που βρισκόταν από την Δευτέρα στο Παρίσι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με την συνέντευξη τύπου που άργησε να ξεκινήσει, αλλά πλέον υπάρχουν και φωτογραφίες του παίκτη με τη φανέλα της ομάδας, όπου μάλιστα επέλεξε το νούμερο 9.

Ο Καβάνι, πρώτος σκόρερ του περυσινού Campionato, είναι το τελευταίο μεγάλο απόκτημα για την αραβική ηγεσία της πρωταθλήτριας Γαλλίας, η οποία κατά την τελευταία διετία έχει εκταμιεύσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει τις μεταγραφές κορυφαίων ποδοσφαιριστών, όπως οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα. Ο 26χρονος στράικερ έχει σημειώσει, συνολικά, στο ιταλικό πρωτάθλημα 78 γκολ σε τρεις αγωνιστικές περιόδους με τους «παρτενοπέι».

Η Παρί δεν έκανε γνωστό το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, το οποίο τα ΜΜΕ προσδιορίζουν στο ποσό ρεκόρ για το γαλλικό πρωτάθλημα των 64 εκατομμυρίων ευρώ. «Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Καβάνι, όλοι τον ήθελαν, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελικά αποφάσισε να μας επιλέξει» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ομάδας, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, προσθέτοντας ότι η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Παρί είναι άλλη μία απόδειξη της ικανότητας του συλλόγου να προσελκύει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. «Ο Καβάνι έχει πεισθεί από το πρότζεκτ του συλλόγου και είναι γοητευμένος που βρίσκεται στη θέση να αποτελεί μέρος του και ανυπόμονος για τις νέες προκλήσεις», συμπλήρωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που αποτελώ μέρος αυτού του έργου» δήλωσε στα ΜΜΕ ο Ουρουγουανός άσσος, που μετρά 54 διεθνείς συμμετοχές και μαζί με τον Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα επιθετικά δίδυμα της Ευρώπης. Ο Σουηδός οδήγησε πέρυσι την Παρί στο πρώτο πρωτάθλημά της μετά το 1994 και ο Καβάνι δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μαζί του. «Ο Ίμπρα είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είναι χαρά μου να παίξω μαζί του και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ και ελπίζω ότι θα αποτελέσουμε ένα καλό δίδυμο το επόμενο έτος», είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024