Και ξαφνικά… άναψε το χριστουγενιάτικο δέντρο κατά του πολυνομοσχεδίου
Η φωταγώγηση του χριστουγενιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος στα μέσα Ιουλίου προκάλεσε -αν μη τι άλλο- έκπληξη στους παρευρισκόμενους στο Σύνταγμα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση κατά του πολυνομοσχεδίου, και ευφάνταστα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Την ίδια στιγμή η συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής διεξάγεται σε έκρυθμο κλίμα, με την κυβέρνηση να προσπαθεί μέσω τροπολογιών και βελτιώσεων να κατευνάσει τα πνεύματα.
Η φωταγώγηση του χριστουγενιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος στα μέσα Ιουλίου προκάλεσε -αν μη τι άλλο- έκπληξη στους παρευρισκόμενους στο Σύνταγμα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση κατά του πολυνομοσχεδίου, και ευφάνταστα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, όπως και η Λεωφόρος Βασ. Σοφίας, λόγω του νέου συλλαλητηρίου. Kλειστοί παραμένουν και οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός».
Την ίδια στιγμή η συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής διεξάγεται σε έκρυθμο κλίμα, με την κυβέρνηση να προσπαθεί μέσω τροπολογιών και βελτιώσεων να κατευνάσει τα πνεύματα.
Από το συλλαλητήριο, ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, Βασίλης Πολυμερόπουλος, κάλεσε τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες απέναντι στους εαυτούς τους και την κοινωνία.
O πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, τόνισε πως με τα σχολεία που κλείνουν και οι μαθητές στέλνονται βορά στον ιδιωτικό τομέα.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, διεμήνυσε ότι «ο εκβιασμός της κυβέρνησης δε θα περάσει».
Νέο συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το βράδυ, οπότε θα τεθεί σε ψηφοφορία το πολυνομοσχέδιο, οι εργαζόμενοι θα δώσουν εκ νέου ραντεβού στο Σύνταγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ερώτηση που εξόργισε τον Αταμάν και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου
- Κούβα: Διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλη την Αβάνα, καθώς οι διακοπές ρεύματος επιδεινώνονται
- ΗΠΑ: Δραματική επιχείρηση αστυνομικών σε φλεγόμενο σπίτι στο Τενεσί – Καρέ καρέ η ηρωική προσπάθειά τους
- ΠΑΣΟΚ: Η μάχη για το «ρετιρέ» της κεντροαριστεράς, οι δημοσκοπήσεις και η αναδίπλωση της Αναστασίου
- Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκα σε τουαλέτες γυμναστηρίου
- «Δεν βγαίνουν τα λεφτά» – Χάρι και Μέγκαν στα μανταλάκια
