Στον τελικό του ύψους ο Μάστορας με επίδοση στα 2,20μ
Στον τελικό του ύψους στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων αθλητών, το οποίο γίνεται στο Τάμπερε, θα πάρει μέρος ο Αντώνης Μάστορας. Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 2,20 μ., όσο ήταν το όριο συμμετοχής στον τελικό. Μάλιστα ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να ξεπεράσει με την πρώτη προσπάθεια όλα τα ύψος που δοκίμασε (2,09μ, 2,13μ, 2,17μ και 2,20μ). Συνολικά 11 αθλητές ξεπέρασαν το όριο του 2,20 μ.
Στον τελικό του ύψους στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων αθλητών, το οποίο γίνεται στο Τάμπερε, θα πάρει μέρος ο Αντώνης Μάστορας.
Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 2,20 μ., όσο ήταν το όριο συμμετοχής στον τελικό. Μάλιστα ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να ξεπεράσει με την πρώτη προσπάθεια όλα τα ύψος που δοκίμασε (2,09μ, 2,13μ, 2,17μ και 2,20μ). Συνολικά 11 αθλητές ξεπέρασαν το όριο του 2,20 μ.
Στον τελικό της Κυριακής, ο Μάστορας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη. Ο Μάστορας έγινε ο πρώτος Έλληνας που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στον τελικό στη διοργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League 2: Νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (2-1), Νέστο (1-0) και Καβάλα (5-1) – Η βαθμολογία
- Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 43χρονη στο Ηράκλειο
- Σάλος με διάσημη influencer του MAGA που αποδείχτηκε AI – Ποιος έφτιαξε την Έμιλι Χαρτ;
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Παραληρηματικές δηλώσεις Βούλτεψη κατά της Κοβέσι με «άρωμα» Τσαουσέσκου
- Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στον Στέφανο Ληναίο με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου
- Η Μόσχα αναστέλλει τις ροές πετρελαίου του Καζακστάν μέσω Ντρούζμπα – Απειλείται η τροφοδοσία του Βερολίνου





