Πιθανότατα στην Αθήνα το Καλλονή – Ολυμπιακός
Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας έφερε τη «νεοφώτιστη» Καλλονή να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της νησιωτικής ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, οι εργασίες στο γήπεδο δεν προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου, οπότε αρχίζει το πρωτάθλημα.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας έφερε τη «νεοφώτιστη» Καλλονή να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της νησιωτικής ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, οι εργασίες στο γήπεδο δεν προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου, οπότε αρχίζει το πρωτάθλημα.
«Έχουμε ζητήσει το γήπεδο της Φυλής, το ΟΑΚΑ, αλλά και το “Γ. Καραϊσκάκης”. Έχουμε όμως τόσα θέματα να λύσουμε και μετά να δούμε σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό» υπογράμμισε ο Νίκος Μιχαλάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM».
«Η Περιφέρεια έχει αναλάβει το έργο και πιστεύω θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδό μας, αλλά δεν είναι εύκολο. Εσωτερικά το γήπεδο δεν έχει τίποτα. Θέλει ακόμα και ο αγωνιστικό χώρος επισκευή. Τώρα που μιλάμε δεν υπάρχουν έργα σε εξέλιξη και έχουμε μείνει στα διαδικαστικά.
»Πρέπει να υπάρξουν οι σχετικές αναθέσεις για τα έργα. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες να λυθεί το θέμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμο για την 1η αγωνιστική. Έχουμε χάσει αρκετό χρόνο χωρίς να έχουμε την ευθύνη. Η έλλειψη γηπέδου θα κοστίσει τόσο σε χρήματα όσο και σε βαθμούς στην ομάδα. Δεν πετυχαίνουμε την προβολή του νησιού μας» τόνισε ακόμη, εμφανώς προβληματισμένος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν
- Ολυμπιακός: Το πάρτι, ο χορός και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινάει η Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες»
- Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το Final Four
- «Ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η Μπουργκ θα παίζουν στο EuroCup – Αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων»
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442