Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ολαϊτάν στο Ζέεφελντ και με Τζιμπούρ... στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Με Ολαϊτάν στο Ζέεφελντ και με Τζιμπούρ… στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ολαϊτάν έδωσε το «παρών» στη δεύτερη από τις τρεις προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο νεαρός Νιγηριανός άσος έφτασε σήμερα στην Αυστρία, ενσωματώθηκε στην αποστολή και έτσι συμμετείχε στη μεσημεριανή προπόνηση. Σενάριο με επίκεντρο τον Ράφικ Τζιμπούρ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Ο Ολαϊτάν έδωσε το «παρών» στη δεύτερη από τις τρεις προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο νεαρός Νιγηριανός άσος έφτασε σήμερα στην Αυστρία, ενσωματώθηκε στην αποστολή και έτσι συμμετείχε στη μεσημεριανή προπόνηση.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω των μικροενοχλήσεων στη μέση. Η τελευταία προπόνηση σήμερα είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 ώρα Αυστρίας.

Σενάριο για Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Σενάριο με επίκεντρο τον Ράφικ Τζιμπούρ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και στην Αγγλία μετά από δήλωση στελέχους της πως «παίρνουμε επιθετικό με 20 γκολ στο πρωτάθλημα της χώρας που αγωνίστηκε».

Η ατάκα αυτή, λοιπόν, ήταν αρκετή για να «ξεσπάσουν» διάφορα σενάρια περί σοβαρού ειδυλλίου ανάμεσα στον Γαλλοαλγερινό άσο και τη Φόρεστ, η οποία αγωνίζεται στην Championship, αλλά έχει λεφτά να διαθέσει στην αγορά.

Και αυτό γιατί στην ιδιοκτησία της βρίσκεται ο Φαουάζ Αλ Χασαουί που απέκτησε πέρυσι τον σύλλογο με στόχο να τον φέρει ξανά εκεί που ανήκει. Τη χρονιά που πέρασε, η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου χάθηκε στο… νήμα, αφού μια ήττα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της στέρησε το δικαίωμα να παλέψει για την τρίτη θέση που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία. Φέτος, όμως, ο στόχος είναι η επιστροφή στην Premier League με αποτέλεσμα να ΄χει διάθεση να δώσει χρήμα.

Υπάρχει, λοιπόν, επί της παρούσης σενάριο Τζιμπούρ-Φόρεστ με τις ευλογίες, μάλιστα, του Αλγερινού διεθνούς άσου, Αντλέν Γκεντιούρα που πήγε πέρσι στους «ρεντς». Συν τοις άλλοις, το σενάριο ενισχύεται και από την παρουσία του Τζιμπούρ στην Αγγλία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το όνομα του έπαιξε και για τη Νιούκαστλ χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει κάτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024