Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το υπέροχο ταξίδι ενός…Κώττα, παρέα με μια…πάπια!

Το υπέροχο ταξίδι ενός…Κώττα, παρέα με μια…πάπια!

Ο Σταύρος Κώττας είναι ένας καθημερινός, νέος άνθρωπος και διδάσκει yoga. Αγαπά τα ταξίδια και πάντα περίμενε να του δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι… λιγότερο συνηθισμένο. Μάλλον η yoga τον βοήθησε και οι ευχές του εισακούστηκαν!

Ο Σταύρος Κώττας είναι ένας καθημερινός, νέος άνθρωπος και διδάσκει yoga. Αγαπά τα ταξίδια και πάντα περίμενε να του δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι… λιγότερο συνηθισμένο. Μάλλον η yoga τον βοήθησε και οι ευχές του εισακούστηκαν!

Η Heineken τον διάλεξε ανάμεσα σε πολλούς συμμετέχοντες, σε έναν διαγωνισμό που έγινε μέσω Facebook, ως τον έλληνα ταξιδιώτη, που θα χρησιμοποιούσε την επινοητικότητα και την ευφυΐα του, για μια αποστολή μέσα στη ζούγκλα της Καμπότζης!

Όλα αυτά, έγιναν για τη νέα digital ενέργεια της καμπάνιας της Heineken με τίτλο «Dropped» και ο Σταύρος ήταν ο δεύτερος άνθρωπος, από τέσσερις παγκοσμίως, που επιλέχθηκαν για να στηρίξουν την καμπάνια, ταξιδεύοντας!

Προορισμός του η Καμπότζη, πράγμα που έμαθε μόλις έφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και παρέλαβε το εισιτήριό του! Ο πρωταγωνιστής του αμέσως προηγούμενου επεισοδίου, ήταν Ισπανός και έγινε “Dropped” στην Αλάσκα! Μάλλον ο δικός μας Σταύρος, ήταν λίγο τυχερότερος!

Δείτε στο παραπάνω video τη συνέντευξη που μας έδωσε, εξηγώντας βήμα-βήμα το ταξίδι, την περιπέτεια, τα απρόοπτα και τα συμπεράσματά του! Ο Σταύρος έγινε ένας πραγματικός ταξιδιώτης, επιβιβάστηκε σε μια βάρκα-παπί και ξεκίνησε την αποστολή του με προορισμό την Πνομ Πενχ και απίστευτα εμπόδια στην πορεία.

Από την «πλοήγηση» της βάρκας του και τις νυχτερινές τροπικές βροχές, έως την επικοινωνία με τους ντόπιους και τη μεταφορά της…αποκεφαλισμένης βάρκας του, οδικώς!

Ωστόσο ο ίδιος ομολογεί ότι δεν υπήρχαν δύσκολες στιγμές, παρά μόνο διασκεδαστικές.

»Κάθε στιγμή ήταν μια καινούρια εικόνα για μένα. Αυτό σε πλημμυρίζει με συναισθήματα και ανοίγει νέους ορίζοντες. Απλά έχεις έναν στόχο! Αυτό το ταξίδι ήταν πραγματικά μια εμπειρία ζωής για μένα. Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αν και συναντά στη ζωή του χιλιάδες προβλήματα, πάντα υπάρχει ο τρόπος να τα βγάλει πέρα. Βοηθά πολύ ο περίγυρος και αυτό το είδα να συμβαίνει στην Καμπότζη. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, φιλικοί και ο ένας ζητά τη βοήθεια του άλλου. Λειτουργούσαν πάντα σαν ομάδα! Νομίζω ότι στις μέρες που διανύουμε, είναι ένα ισχυρό μήνυμα!»

Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία λοιπόν είναι τα συστατικά της επίτευξης των στόχων μας σύμφωνα με τον «ταξιδευτή» Σταύρο Κώττα και τη Heineken!

Συνέντευξη: Τζένη Παπαγεωργίου

in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024