Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Garmin Head Up Display: Σε πρώτη προβολή

Garmin Head Up Display: Σε πρώτη προβολή

Ένα σύστημα προβολής πληροφοριών στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου πρόκειται να διαθέσει στην αμερικανική αγορά η Garmin, συστήνοντας την τεχνολογία του Head Up Display στο ευρύ κοινό.

Την προβολή των ενδείξεων ενός δορυφορικού συστήματος πλοήγησης στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου εξασφαλίζει ένας ιδιότυπος προτζέκτορας που πρόκειται να διαθέσει η Garmin στην αμερικανική αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

H συγκεκριμένη συσκευή θα τοποθετείται στην κορυφή του ταμπλό και θα προβάλει τις διαθέσιμες πληροφορίες, είτε σε ένα διαφανές φιλμ που θα τοποθετείται στο παρμπρίζ είτε σε μια ξεχωριστή επιφάνεια που έχει εξελιχθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Το HUD της Garmin προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα των ενδείξεων ώστε οι ενδείξεις να παραμένουν ευανάγνωστες ανεξαρτήτως των φωτιστικών συνθηκών.

Για τη φόρτισή του απαιτείται η σύνδεση με θύρα USB, ενώ η ασύρματη επικοινωνία του με τις συσκευές δορυφορικής πλοήγησης, όπως τα περισσότερα smartphones, πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth.

To ΗUD είναι συμβατό τόσο με iPhone, όσο και με συσκευές Android ή Windows 8, αρκεί η εφαρμογή της δορυοφορικής πλοήγησης να προέρχεται από την Garmin (StreetPilot) ή την ΝAVIGON.

To κόστος του φορητού Head Up Display της Garmin στην αμερικανική αγορά δεν ξεπερνά τα 130 δολάρια.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024