Ο ΟΦΗ πήρε δανεικό από τη Τβέντε τον Ντάνι Φερνάντες
Την απόκτηση του Ντάνι Φερνάντες ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό και σε ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε ως δανεικός από την ολλανδική Τβέντε για ένα χρόνο.
Την απόκτηση του Ντάνι Φερνάντες ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό και σε ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε ως δανεικός από την ολλανδική Τβέντε για ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο είναι ο Ντάνι Φερνάντες ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο».
Ο Φερνάντες δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Γνωρίζω που έρχομαι και ποιος είναι ο ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας τον στόχο της».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι στραμμένος στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.