Μπορεί η υπόθεση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό να πήρε αρνητική τροπή, ωστόσο, οι Πράσινοι επιχειρούν να κάνουν την ανατροπή. Μετά την αρνητική απάντηση στην πρώτη πρόταση που του έγινε και στην οποία υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, οι Πράσινοι προσέγγισαν ξανά τον Έλληνα άσο, ο οποίος δεν είναι αρνητικός.
Μπορεί η υπόθεση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό να πήρε αρνητική τροπή, ωστόσο, οι Πράσινοι επιχειρούν να κάνουν την ανατροπή.
Μετά την αρνητική απάντηση στην πρώτη πρόταση που του έγινε και στην οποία υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, οι Πράσινοι προσέγγισαν ξανά τον Έλληνα άσο, ο οποίος δεν είναι αρνητικός.
Σύμφωνα με την «Sportday», τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα συνάντηση των δύο πλευρών, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα και ο παίκτης να πάει στην Ολλανδία και να ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.