Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης
Την φανέλα του ΟΦΗ μετά από 9 χρόνια θα φοράει ξανά από τη νέα περίοδο ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Την φανέλα του ΟΦΗ μετά από 9 χρόνια θα φοράει ξανά από τη νέα περίοδο ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Ο έμπειρος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης έκανε αποδεκτή την προσφορά που του κατέθεσε η ΠΑΕ και θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα έως το 2016.
«Έπειτα από εννέα χρόνια ο Μιχάλης Φραγκουλάκης επέστρεψε στον ΟΦΗ καθώς σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ο Φραγκουλάκης που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ και τον ΟΦΗ ’94, έχει αγωνιστεί σε ΠΟΑ, Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σύλλογο.
Στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στο Ηράκλειο και την ομάδα που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν αλλά και για να πάμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ ψηλότερα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ


