Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπουφόν έστειλε την Ιταλία στην 3η θέση του Συνομοσπονδιών

Ο Μπουφόν έστειλε την Ιταλία στην 3η θέση του Συνομοσπονδιών

Η Ιταλία κατέλαβε την 3η θέση στο κύπελλο Συνομοσπονδιών, που διεξάγεται στην Βραζιλία, καθώς στον «μικρό τελικό», επικράτησε της Ουρουγουάης με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, όπου κυριάρχησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τρεις αποκρούσεις! Τα ξημερώματα (01:00) θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπου ένα χρόνο πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Μαρακανά του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Η Ιταλία κατέλαβε την 3η θέση στο κύπελλο Συνομοσπονδιών, που διεξάγεται στην Βραζιλία, καθώς στον «μικρό τελικό», επικράτησε της Ουρουγουάης με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, όπου κυριάρχησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τρεις αποκρούσεις!

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν δύο φορές με τους Αστόρι (24`) και Ντιαμάντι (73`), όμως ο Εντινσον Καβάνι ισοφάρισε ισάριθμες για τους Νοτιοαμερικανούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 110ο λεπτό η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μοντολίβο.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Ουρουγουάη: Φορλάν… Ο Μπουφόν θα αποκρούσει

Ιταλία: Ακουιλάνι… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Καβάνι… ΓΚΟΛ

Ιταλία: Ελ Σααραουί… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Λουίς Σουάρες… ΓΚΟΛ

Ιταλία: Ντε Σίλιο… Θα αποκρούσει ο Μουσλέρα

Ουρουγουάη: Μαρτίν Κάσερες… Ο Μπουφόν θα πέσει και θα μπλοκάρει στη αριστερή του γωνία

Ιταλία: Τζακερίνι… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Γκαργκάνο… Μπλοκάρει ο Μπουφόν

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Γκαργκάνο, Λουγκάνο, Γκοντίν, Ροντρίγκες (56` Γκονζάλες), Σουάρες, Φορλάν, Μ.Περέιρα (82` Α.Περέιρα), Ρίος (107` Πέρες), Καβάνι, Κάσερες.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζιο, Κιελίνι, Αστόρι (96` Μπονούτσι), Ντιαμάντι (83` Τζιακερίνι), Ντε Σκίλιο, Καντρέβα, Τζιλαρντίνο, Ελ Σααραουϊ, Ντε Ρόσι (70` Ακουϊλάνι), Μοντολίβο.

Ξημερώματα ο τελικός Βραζιλία – Ιταλία

Τα ξημερώματα (01:00) θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπου ένα χρόνο πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Μαρακανά του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Δείτε μέσω internet τον τελικό του Συνομοσπονδιών πατώντας εδώ…

Η Βραζιλία τερμάτισε πρώτη στον πρώτο όμιλο με εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες. Νίκησε με 3-0 την Ιαπωνία, με 2-0 το Μεξικό και με 4-2 την Ιταλία. Στην ημιτελική φάση απέκλεισε την Ουρουγουάη με 2-1.

Η Ισπανία τερμάτισε πρώτη στο δεύτερο όμιλο με εννέα βαθμούς από νίκες σε βάρος της Ουρουγουάης (2-1), της Ταϊτης (10-0) και της Νιγηρίας (3-0). Στην ημιτελική φάση απέκλεισε την Ισπανία στη διαδικασία των πέναλτι με 7-6.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024