Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA Sportage 2014: Ο επίμονος Κορεάτης

KIA Sportage 2014: Ο επίμονος Κορεάτης

Το κορεατικό SUV προετοιμάζει την ανανέωσή του η οποία θα περιλαμβάνει μια σειρά από αλλαγές που θα στοχεύσουν στην αισθητική και εξοπλιστική του ενίσχυση και θα συνδυαστούν με την μεγαλύτερη αποδοτικότητα των κινητήρων του.

Το κορεατικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στο θερμό κλίμα του αμερικανικού Νότου προβάροντας τις αλλαγές της ανανεωμένης εκδοχής του.

Αν και τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω τμήμα καλύπτονται από καμουφλάζ, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τη γρίλια μπροστά, ενώ αντίστοιχη είναι και η αναβάθμιση του πίσω τμήματος, όπου, αναμένεται νέος προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, θα υπάρξει μια στοχευμένη ανασχεδίαση ορισμένων στοιχείων σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ενός αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Παράλληλα, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες του αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους το σύστημα FlexSteer το οποίο θα τους επιτρέπει να καθορίσουν το βαθμό υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης.

Σε επίπεδο κινητήρων, οι μηχανικοί της ΚΙΑ θα στοχεύσουν στην βελτίωση των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με στόχο μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες επιλογές που θα καθορίσουν το προφίλ του κορεατικού SUV το KIA Sportage, το οποίο αναμένεται στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2014 θα εξακολουθήσει να διατίθεται ως δικίνητο, προσφέροντας την τετρακίνηση ως επιλογή.

AUTOMEDIA

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024