Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και ο Στέφενς αποδέχεται την πρόκληση

Ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και ο Στέφενς αποδέχεται την πρόκληση

Ετοιμος για την πρόκληση του ΠΑΟK δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς κατά τη διάρκεια της παρουσιασής του από το τον Ιβάν Σαββίδη, που ξεκαθάρισε ότι θέλει την ομάδα του πρωταθλήτρια. O ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του βορρά» μονοπώλησε το ενδιαφέρον καθώς αποκάλυψε ότι έκανε προτασή στον Ροναλντίνιο, μίλησε για την υπόθεση του Δώνη, τον Γκαρσία αλλά και το γήπεδο. Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Τζιόλης...

Ετοιμος για την πρόκληση του ΠΑΟK δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς κατά τη διάρκεια της παρουσιασής του από το τον Ιβάν Σαββίδη, που ξεκαθάρισε ότι θέλει την ομάδα του πρωταθλήτρια. O ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του βορρά» μονοπώλησε το ενδιαφέρον καθώς αποκάλυψε ότι έκανε προτασή στον Ροναλντίνιο, μίλησε για την υπόθεση του Δώνη, τον Γκαρσία αλλά και το γήπεδο.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι προσπάθησε να φέρει τους Μπερμπάτοφ, Ντρογκάμπ και Ροναλντίνιο, κάνοντας μάλιστα πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ στον τελευταίο, και εξήγησε γιατί απάντησαν αρνητικά.

Ακόμη είπε ότι το γήπεδο της Τούμπας χρειάζεται βελτιωτικά έργα ύψους 20.000.000 εκατ. ευρώ, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στα χρέη, αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις αντιδράσεις που είχαν στα πλέι οφ. Βεβαίως ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ήταν και η τοποθέτηση του για το επεισοδιακό «διαζύγιο» με τον Δώνη για τον οποίο είπε ότι θέλει να τον κάνει να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ξεκάθαρα πως νούμερο ένα στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. «Θα θέλαμε να οδηγήσει την ομάδα ένας προπονητής που ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δε θα κρύψω ότι αναλύαμε πολύ καιρό αυτό το θέμα. Συζητούσαμε για πολλούς υποψηφίους, καταλήξαμε στον Στέφενς. Με μεγάλη μας χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο πιο θερμά γίνεται να δεχτείτε την επιλογή μας.

Υπάρχουν πολλοί στόχοι σε μικρό χρονικό διάστημα, να ετοιμάσει την ομάδα να κυνηγήσουμε τον τίτλο. Οι στόχοι είναι σοβαροί. Του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το 2014 θα είναι η πολυ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Οι στόχοι μου ταιριάζουν με του ΠΑΟΚ. Αν κερδίζουμε κάθε μέρα, θα είμαστε και οι τελικοί νικητές. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά για να φτιάξουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα καλό ρόστερ. Δεν θα μιλήσω τώρα για ονόματα. Εχουμε ένα καλό ρόστερ, θα ξεκινήσουμε με αυτό και μετά θα δούμε τι θα χρειαζόμαστε».

Και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό:
«Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αλλά και αυτός δεν μας κέρδισε. Άρα με την κατάλληλη προετοιμασία μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα θα τα δείξει η ζωή».

Για την πρόταση στον Ροναλντίνιο: «Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτήσει ένα κύρος εμείς θα φέρουμε και τους παίκτες που θέλουμε.Θέλω να σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Κατέθεσα πρόταση 6,5 εκ. ευρώ στον Ροναλτίνιο να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελε να συζητήσει καθόλου. Αλλά θα έρθει μια μέρα που θα θέλουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να το πετύχουμε και αυτό».

Για τους διαιτητές και την υπόθεση του Δώνη: «Ο Στέφενς έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Είμαι επιχειρηματίας, όχι παράγοντας του ποδοσφαίρου. Επενδύω τα λεφτά μου. Δεν πρέπει να περιμένετε από μένα, παρόμοιες απαντήσεις. Δεν έχω δει κανένα διαιτητή και δεν επιθυμώ και να το κάνω. Οσον αφορά τον Δώνη. Δε μπορώ να καταλάβω τη σχέση του Δώνη με τους δικαστές. Εμείς έχουμε πει για τη διαιτησία. Δε θέλω να γίνω φίλος των διαιτητών, αλλά δεν τους θέλω και εχθρούς μου. Ο διαιτητής παίρνει λεφτά, πρέπει να βγει στο γήπεδο και να κάνει σωστά τη δουλειά του. Αν δεν τη κάνει σωστά δεν πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο. Κανένας διαιτητής δε μπορεί να πει ότι είχε επαφή μαζί μου. Την προηγούμενη χρονιά κερδίσαμε το πρωτάθλημα, στις κόκκινες κάρτες. Είναι ένας δείκτης. Σε κάθε παιχνίδι περιμένω μια κόκκινη κάρτα.

Τον Δώνη τον προσέλαβε ο Βρύζας. Σε αυτόν θα μπορούσατε να κάνετε ερωτήσεις. Εγώ ως ιδιοκτήτης της ομάδας, εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να τους απολύσω όλους και να τους ξαναπροσλάβω, Να τους τεστάρω να δω αν ταιριάζουν. Είπα κ. Βρύζα σου δίνω ένα χρόνο, δείξε ότι μπορείς να δουλεύεις. Στον Δώνη είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα σε απολύσω. Μόλις έχασα δεν τον είδα. Πιστέψτε με, όλη τη χρονιά είχα μιλήσει με τον Δώνη μια ώρα. Δεν ασχολούμαι όλη μέρα με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει το επιτελείο της ομάδας που λύνει όλα αυτά τα προβλήματα. Οταν συνέβησαν ολα τα ακατανόητα, που κάποιοι του αρέσουν κάποιοι όχι, δεν επέβαλλα, αλλά τον κάλεσα και του είπα.

Δε μπορούν να κάνουν όλοι λάθος και εσύ να έχεις δίκιο. Αν γίνεται, μην τους προκαλείς. Η κατάσταση δεν ήταν σταθερή. Για μένα δουλεύουν 17.000 άνθρωποι και κανένας δε μπορει να έρθει με το δικηγόρο του. Δε χρειάστηκε. Τον κάλεσα για να μιλήσουμε για την κατάσταση. Ηταν έκπληξη, είχα μεγάλη υπομονή. Μιλούσα με τη δικηγόρο του και προσπαθούσε να με βάλει στη γωνία. Εκπλήσσομαι όταν περίμενε να συνεχίσει να δουλεύει. Ακόμα και να το κέρδισε το Κύπελλο δε θα συνέχιζε. Κατηγορούσε τους φιλάθλους ότι βρίζουν τη μάνα του. Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής. Τι να κάνω να πάω να τους κλείσω το στόμα; Του πρότεινα να κλείσει τα μάτια του και να μην ακούει.

Ποτέ δε θα πάω στα δικαστήρια για λεφτά. Θέλω να τον κάνω να ζητήσει συγνώμη και στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους. Και για τον Γκαρσία του είπα ότι εγώ βάζω τα λεφτά μου αλλά ήθελε να φύγει. Με έκανε να ζητήσω συγνώμη από τον Γκαρσία για να γυρίσει πίσω. Για καταλάβετε τη μεθοδολογία μου. Αν ο Δώνης απειλήθηκε από κάποιον και αυτός ο κάποιος είναι μέλος της ομάδας μας θα απολυθεί. Δε θα ανεχτούμε τέτοια πράγματα όσο είμαι εδώ. Προσβλήθηκα όταν διάβαζα στις εφημερίδες, ότι Ελληνες με ρώσικη προφορά, έκαψαν γραβάτες. Τι νόημα θα είχε; Είναι βλακείες αυτά. Οσο θα ζω στη Θεσσαλονίκη και θα έχω σχέση με τον ΠΑΟΚ, τόσο θα υπάρχει η έννοια για τους Ελληνες με ρώσικη προφορά… Δε θέλω παρόμοιες βλακείες να επηρεάζουν τις σχέσεις μας και στο μέλλον.Ο προπονητής κάθε μέρα που είναι στην ομάδα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να είναι και η τελευταία. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Δεν πέτυχες το στόχο σου; Φεύγεις. Οτι πρέπει να πληρώσουμε θα το πληρώσουμε, αλλά αυτός πρέπει να μας ζητήσει συγνώμη.

Θα σας πω πως απέλυσα έναν προπονητή. Εβγαλα τα κλειδιά από τη τσέπη μου, τα ακούμπησα στο γραφείο και του είπα να πάρει όσα λεφτά νομίζει για να φύγει από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα για τον Δώνη. Δεν ήταν κακός άνθρωπος αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει άλλο προπονητή. Ο Στέφενς είναι ένας μεγάλος προπονητής. Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό θέμα. Μίλησα με πολλούς προπονητές για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ομάδα που πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Ο Δώνης έπαιρνε το μισθό του κάθε μήνα και κάποια εξτρά. Η δικηγόρος του μου έλεγε ότι τον τιμώρησα. Της είπα πως ναι. Πως τιμωρούν τους παίκτες για κόκκινη κάρτα και όχι τον προπονητή; Είναι ένα θέμα για τον κ. Βρύζα. Είναι δυσάρεστο να φεύγει ο προπονητής και να πηγαίνει στα δικαστήρια. Δε θα επιτρέψω να γίνει ξανά αυτό. Ολα τα χρέη στα φυσικά πρόσωπα, πάνω από 5.000.000 τα έχουμε πληρώσει. Είναι πολλά τα λεφτά. Τι νομίζετε ότι βγάζεις 50 ευρώ και δίνεις;».

Για το διπλό πρόσωπο που περνάει προς τα έξω: «Ασχετα με το τραπέζι στο Μακεδονία Παλάς. Μπορείτε να έρθετε και να το δείτε. Η βαθιά μου φιλοσοφία μου δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνω πολλά πράγματα. Αν δε βάζω στόχους τότε δε θα λύσουμε τα προβλήματα. Θέλω και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα να είναι στο Μακεδονία Παλάς και με τον καιρό και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον καιρό όμως, μπορεί να έχω και άλλο ξενοδοχείο για να βάλω το Κύπελλο. Αν δεν το κάνω θα είναι έγκλημα να θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ; Αν δε με συγχωρέσουν οι φίλαθλοι θα το δεχτώ. Αλλά δε μπορώ να μη βάζω στόχους. Και στις επιχειρήσεις μου είμαι έτσι. Πολλές φορές μου λένε ότι δε μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Αν την προηγούμενη χρονιά, είχαμε χάσει παλεύοντας για το Κύπελλο και άλλα παιχνίδια, είναι ποδόσφαιρο δε μπορείς μόνο να κερδίζεις, μόνο ο Μαρινάκης έχει νίκες, αλλά χάσαμε άδοξα. Δεν παλέψαμε. Δε θέλω να με κατηγορήσουν ότι βάζω ένα τόσο μεγάλο στόχο.

Πήραμε τον Στέφενς, θα χτίσει την ομάδα και θα βάλει στόχους. Το 1941 στον Στάλιν, είπαν ότι θα χάσει το πόλεμο. Αυτός ο στρατηγός που είπε ότι θα χάσουν, είπε ο Στάλιν να εξαφανιστεί. Ο Στάλιν είπε ότι στο γραφείο του θα μπαίνουν μόνο αυτοί που πιστεύουν ότι θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Αν υπάρχει πανικός θα χάνουμε συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα, ότι αυτός που έχει σήμερα το κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι πολύ καλύτερος από εμάς, αλλά καλύτερα προετοιμασμένος. Εχει πιο σωστή προσέγγιση. Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε. Τα δικά μας λεφτά μυρίζουν όπως και τα δικά τους. Θέλουμε να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα και να πετύχουμε. Και ας με κατηγορούν ότι βάζω υψηλούς στόχους. Λειπάμε που δεν κάναμε τίποτα την προηγούμενη χρονιά. Δεν έχουμε κάνει τίποτα και συγνώμη.

Καναμε μία πολύ μεγάλη μελέτη για τη φυσική κατάσταση των παικτών. Επενδύσαμε σε ένα πρόγραμμα που μας βοηθάεί πολυ να αναλύουμε καθημερινά τη φυσική κατάσταση των παικτών. Ηταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Ισως να έπαθα και λίγο σοκ. Εμείς έχουμε κάνει μία ανάλυση, για να δούμε όλες τις ομάδες που παίξαμε στο γήπεδο μας. Οι δικοί μας παίκτες είχαν τη χειρότερη φυσική κατάσταση, αλλά από την άλλη πλευρά, γράφουν ότι ο καθένας στην ΕΛλάδα πρέπει να έχει τη δική του εφημερίδα που πρέπει να γράφει μόνο τα καλά για αυτόν».

Για το τι θα γίνει αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Στέφενς και για όσα έγιναν με τον Γκαρσία: «Πάντα μου φαινόταν ότι μιλάω καθαρά. Μια κατανοητή γλώσσα για όλους. Εχω πολύ καθαρή φιλοσοφία. Δε μπορώ να μιλάω απλά, μιλάω πολύ. Δεν είχαμε την ομάδα, που ήθελε να διεκδικήσει πολύ υψηλούς στόχους. Ομάδα που να πάλευε με νύχια και με δόντια. Εμείς χάναμε και ήμασταν σαν παιδάκια. Μπορεί καμια φορά να πετύχουμε το στόχο αλλά στη δική μας περίπτωση, αυτό απέτυχε. Υπάρχουν νίκες στο άθλημα υπάρχουν και αποτυχίες. Αν παλέψουμε και χάνουμε από έναν πιο ισχυρό αντίπαλο δε θα απολύσουμε κανέναν. Αν όμως θα βγαίνουμε στο γήπεδο και θα μας νικάνε συνέχεια χωρίς να παλεύουμε δε θα χρειαζόμαστε τέτοιους προπονητές. Αυτή είναι η θέση μου. Αλλες ομάδες αλλάζουν προπονητές και νομίζετε ότι είμαστε πιο ισχυροί από τη Τσέλσι; Πάντα νόμιζα ότι εγώ απέλυσα τους περισσότερους προπονητές.

Αν αποτύχω εγώ θα ζητήσω συγνωμη και θα το παραδεχτώ. Θα λύσω όμως κάποιες υποθέσεις. Ηρθα και κατάλαβα ότι πραγματικά, αν δεν ερχόμουν εγώ ο ΠΑΟΚ θα ήταν εκεί που είναι η ΑΕΚ τώρα. Μέσα σε αυτό το χρόνο δεν κατάφερα κάτι. Δεν είμαι Θεός. Εχουμε τα αδύναμα σημεία μας. Θέλω να τα διορθώσω αυτά. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα διορθωθούν όλα. Εχω όμως ένα στόχο. Ξέρω που βρίσκεται το κύπελλο και θέλω να το κατακτήσω. Αυτό το κέφι, την αρρώστια για το ποδόσφαιρο δε θα μπορέσει να μου πει κανένας ότι δε μπορώ να πετύχω κάτι. Οταν ανέλαβα την αποκατάσταση της πρώτης μου επιχείρησης, εναντίον μου ήταν πέντε ισχυρότερες πολυεθνικές εταιρίες».

Για τον λιμένα Θεσσαλονίκης:
«Είπα στον Σαμαρά ότι θέλω να αγοράσω τον Λιμένα Θεσσαλονίκης. Είμαι έτοιμος να υπογράψω μια συμφωνία, ότι θα πληρώσω 50.000.000 ευρώ παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά φοβούνται να το ελέγξουν, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο με το προπονητικό κέντρο, Μας λένε είμαστε έτοιμοι και ξαφνικά αρχίζουν διαπραγματεύσεις. Βάλτε τους όρους σας και εμείς θα πάμε το θέμα παρακάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μετράει τα λεφτά που υπάρχουν στην τσέπη μου. Προτεραιότητά μου είναι να βρούμε το χώρο για το νέο προπονητικό μας κέντρο».

Για Πάμπλο Γκαρσία:
Κανείς παίκτης δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα. Εμείς θα βοηθήσουμε τον Στέφενς να πετύχει τους στόχους του. Αν μου πει ότι δε θέλω τον Γκαρσία, δεν θα του δώσω οδηγίες, αλλά θα σεβαστώ την απόφαση του. Εγώ τους είπα τότε ότι ο Γκαρσία πρέπει να περιμένει να τα βρούμε και να καθορίσουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον. Οταν μου είπαν για το αδιέξοδο, μπορείτε να ρωτήσετε και τον Γκαρσία, εγώ πήρα τηλέφωνο και είπα, ο Γκαρσία δεν πρέπει να εμποδίζει τον προπονητή να οδηγεί την ομάδα. Ας περιμένει εμένα, να συζητήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Μου είπαν ότι ο Γκαρσία είπε πως δεν έχει να παει κάτι μαζί μου. Μετά πήρα την πληροφορία ότι ο Γκαρσία, δεν έλεγε έτσι και όταν έφυγε ο προπονητής, δηλαδή έφυγε η μία πλευρά της σύγκρουσης, προσπάθησα να καταλάβω την πραγματικότητα. Τον κάλεσα στο Μακεδονία Παλάς και μου είπε το αντίθετο. Οτι δεν εμποδίζει τον προπονητή. Ο προπονητής μου έλεγε ότι θα παίξεις και μετά με άφηνε εκτός ενδεκάδας. Ευτυχώς μιλήσαμε και του είπα αν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Μου είπε ναι και του είπα να επιστρέψει. Και αν έρθει ο καινούργιος προπονητής και σου πει ότι δε μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο θα καταλάβω τον προπονητή. Του είπα είσαι έτοιμος να μείνεις στην ομάδα. Αυτός μου είπε ότι θα τον στηρίζω. Αυτή είναι η θέση μου. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου επικεφαλής της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

Και οι απαντήσεις του Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς απάντησε σε μόλις πέντε ερωτήσεις, αφού η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και τα πολλά ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επισκίασαν τον Ολλανδό προπονητή.

Αναλυτικά, ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για:

-τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη που μου έδειξαν μέσω των ΜΜΕ, θέλω να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ που τα παρέχει όλα για την ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και όλοι μαζί θα πάμε μπροστά. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας και είναι απαραίτητοι για εκείνη».

-τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει στόχους, όπως και εγώ. Θέλω να κερδίζω κάθε μέρα και αν κερδίζουμε κάθε μέρα, θα είμαστε ο τελικός νικητής. Είναι νωρίς να μιλήσω για αυτό».

-το σχηματισμό του ρόστερ: «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και σε πολύ μικρό διάστημα, αφού έχουμε να φτιάξουμε ένα καλό ρόστερ, για να το πετύχουμε. Δεν θα μιλήσουμε για παίκτες αυτή τη στιγμή. Θα δούμε πρώτα τους παίκτες που έχουμε και μετά θα δούμε τι χρειαζόμαστε».

-για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία: «Δεν θα επηρεαστούμε. Θα πάρουμε τον δρόμο μας. Οι διαιτητές είναι πάντα φίλοι μου. Θα μείνει έτσι».

-την επιλογή του να εργαστεί στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια σε Γερμανία και Ολλανδία: «Ξέρουν όλοι ότι κατάφερα επιτυχίες στα σωματεία μου. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα σωματεία που επιβραβεύουν την εργασία. Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν. Όποιος είναι στον ΠΑΟΚ ξέρει ότι το γήπεδό μας θα είναι ένα φρούριο και δεν μπορούν να έχουν καμία τύχη μέσα σε αυτό. Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ ταιριάζουν με τις δικές μου. Πρέπει πάντα να απαντάς σε προκλήσεις. Ποτέ δεν έτρεξα μακριά λόγω του ρίσκου. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο το ρίσκο, επειδή έχω μεγάλη στήριξη – όχι μόνο από τη διοίκηση – αλλά και από τους παίκτες, τους οπαδούς και τον Τύπο».

Στην Θεσσαλονίκη και ο Τζιόλης

Εξάλλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, επίσης για να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους». Ο Ελληνας διεθνής μέσος αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια, με την μεταγραφή του να ανακοινώνεται ακόμη και σήμερα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024