Υπό εξέταση να ζητηθεί παράταση για την κινητικότητα στο Δημόσιο
Οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν οι πρώτοι υπουργοί που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης. Εξερχόμενος, ο κ. Στουρνάρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την τρόικα παράταση του προγράμματος κινητικότητας στο Δημόσιο. «Θα δούμε» ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών σε σχετικό δημοσιογραφικό ερώτημα.
Οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν οι πρώτοι υπουργοί που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης.
Εξερχόμενος, ο κ. Στουρνάρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την τρόικα παράταση του προγράμματος κινητικότητας στο Δημόσιο. «Θα δούμε» ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών σε σχετικό δημοσιογραφικό ερώτημα.
Πηγές του Οικονομικού επιτελείου επεσήμαιναν πάντως ότι για να μπορέσει η Αθήνα να πάρει μια παράταση για το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να βαθμολογηθεί σε όλα τα άλλα ζητήματα «με άριστα», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, οι κ.κ. Στουρνάρας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης ενημέρωσαν για τις εκκρεμότητες εν όψει της έλευσης τρόικας, ενώ συζητήθηκε ο προγραμματισμός ώστε τις επόμενες ημέρες «να καλύψουμε τα κενά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση – Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν θέλει την πραγματική αναθεώρηση του άρθρου 86
- Η συνταγματική αναθεώρηση ράγισε (κι άλλο) την πολιτική βιτρίνα Μητσοτάκη
- Από Στινγκ έως Μπιλ Γκέιτς: Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν αφήνουν κληρονομιά στα παιδιά τους
- Η Gen Z θέλει να ζήσει το αμερικανικό όνειρο – Αλλά αντί για δουλειά ή ασφαλείς επενδύσεις, επιλέγει τζόγο
- «Κίνηση ομαλότητας» βάφτισε ο Άδωνις την τοποθέτηση ΔΣ στον ΠΙΣ


